קציצות טלה בטחינה
המתכון באדיבות שף אלון גונן, מסעדת "אל בריו".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג בשר (שייטל, צוואר)
- צרור פטרוזיליה
- צרור נענע
- 1/2 צרור כוסברה
- כפית פלפל שחור
- 2 כפיות מלח
- כפית קינמון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים לעיסה, יוצרים קציצות במשקל של 60 גר' ליחידה, עושים גומה במרכז מניחים בתוכה חצי כפית טחינה גולמית, מהדקים ומברישים עם מעט שמן זית.
- 2. מניחים על גריל חם או על מחבת חמה מברזל ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה ( 2-3 דקות מכל צד.) מגישים עם תוספת של טחינה ירוקה או פירה או אורז.