קציצות טלה בטחינה

המתכון באדיבות שף אלון גונן, מסעדת "אל בריו".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קציצות טלה על פירה של מסעדת אל בריו.
קציצות טלה על פירה של מסעדת אל בריו

מצרכים

  • 1 ק"ג בשר (שייטל, צוואר)
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע
  • 1/2 צרור כוסברה
  • כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח
  • כפית קינמון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לעיסה, יוצרים קציצות במשקל של 60 גר' ליחידה, עושים גומה במרכז מניחים בתוכה חצי כפית טחינה גולמית, מהדקים ומברישים עם מעט שמן זית.
  • 2. מניחים על גריל חם או על מחבת חמה מברזל ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה ( 2-3 דקות מכל צד.) מגישים עם תוספת של טחינה ירוקה או פירה או אורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully