קציצות עוף, טלה וחומוס
רוצים להכין קציצות עמוקות ומקוריות, כאלה שהאורחים שלכם לא טעמו מעולם? איל כץ ('כצל'ה') עם מתכון נהדר לקציצות העשויות מבשר טלה, עוף וגרגרי חומוס.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- להכנת 15-20 קציצות בינוניות:
- ק"ג בשר טחון מעורב, הכולל: 700 גר' חזה עוף ו-300 גר' טלה קצת שמן (פלדה)
- 3 כפות גדושות קמח חומוס
- חצי כפית סודה לשתיה או אבקת אפיה
- 2-3 שיני שום כתושות על פי הטעם
- פטרוזיליה קצוצה על פי הטעם
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
- 2. לשים היטב ויוצרים קציצות לפי הגודל והצורה שרוצים.
- 3. צולים את הקציצות על האש, או על מחבת טפלון משומן קלות בשמן זית, עד שהקציצות מושחמות קלות, או בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.