מתכונים חמים

קציצות עוף, טלה וחומוס

רוצים להכין קציצות עמוקות ומקוריות, כאלה שהאורחים שלכם לא טעמו מעולם? איל כץ ('כצל'ה') עם מתכון נהדר לקציצות העשויות מבשר טלה, עוף וגרגרי חומוס.

מתכון מאת: איל כץ, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קציצות טלה עוף וקמח חומוס

מחשבון המרות

מצרכים

  • להכנת 15-20 קציצות בינוניות:
  • ק"ג בשר טחון מעורב, הכולל: 700 גר' חזה עוף ו-300 גר' טלה קצת שמן (פלדה)
  • 3 כפות גדושות קמח חומוס
  • חצי כפית סודה לשתיה או אבקת אפיה
  • 2-3 שיני שום כתושות על פי הטעם
  • פטרוזיליה קצוצה על פי הטעם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
  • 2. לשים היטב ויוצרים קציצות לפי הגודל והצורה שרוצים.
  • 3. צולים את הקציצות על האש, או על מחבת טפלון משומן קלות בשמן זית, עד שהקציצות מושחמות קלות, או בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully