- 1. לבצק: מקציפים את החלבונים והסוכר במהירות גבוהה, עד קבלת קצף יציב (עד כ-10 דקות)
-
- 2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים ובעזרת מרית, ובתנועות קיפול ידניות, מקפלים אותם פנימה אל תוך קצף החלבונים עד קבלת מרקם אחיד.
-
- 3. מרפדים בנייר אפייה, תבנית אפייה ביתית ומסמנים בעזרת עיפרון את קוטר תבנית העוגה.
-
- 4. סה"כ יש ליצור 3 עיגולים בקוטר התבנית. הופכים את נייר האפייה.
-
- 5. בעזרת שק זילוף, מזלפים בתנועות סיבוביות על העיגולים המסומנים עד אשר ממלאים את כל שטח העיגול.
-
- 6. אופים בטמפ' של 160 מעלות למשך כ-15 דקות.
-
- 7. לקרם שוקולד לבן: מרתיחים 1 מיכל שמנת מתוקה ויוצקים לקערה המכילה את 100 גר' שוקולד לבן החתוך לקוביות.
- מערבבים עד להמסתו המוחלטת של השוקולד הלבן.
-
- 8. מקררים לטמפ' החדר ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
-
- 9. מקציפים את המיכל הנוסף של השמנת מתוקה + 20 גר' אינסטנט פודינג לבן + תערובת השוקולד והשמנת מהמקרר, עד קבלת קרם יציב.
-
- 10. לבסיס העוגה, מניחים שכבה אחת של ג'פונז שהכינונו מראש.
-
- 11. מקרם השוקולד הלבן, ממלאים עד 1/3 מגובה תבנית העוגה.
-
- 12. מעל הקרם מניחים ג'פונז נוסף ושוב ממלאים בקרם, מניחים ג'פונז נוסף ומכסים בקרם עד שיא גובה התבנית.
-
- 13. מיד לאחר סיום הרכבת העוגה, יש להכניסה להקפאה למשך כשעה.
-
- 14. מוציאים את העוגה מן המקפיא. מחממים את ריבת החלב + החלב למשך כ-30 שניות או עד קבלת תערובת נוזלית, אותה יש ליצוק על החלק העליון של העוגה.