מתכונים חמים

הקבב של כ'צלה

אטליז כ'צלה הנפלא עושה סדר בכל הנוגע להכנת קבבים מוצלחים, רגע לפני שמגיע יום העצמאות. הסוד טמון בשילוב בין הבקר לטלה, ולאחוזי השומן.

מתכון מאת: אייל כץ, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קבבוני טלה של כצלה (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 ק"ג בשר טחון מעורב, שכולל 1.5 ק"ג בשר בקר משובח לא שמן ו-0.5 ק"ג בשר טלה שמן מהפלדה, או 2 ק"ג בשר טלה ללא עצם טחון הכולל כ-20% שומן (אופציה הרבה יותר יקרה)
  • 2 בצלים קלפים
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזילה
  • 2-3 שיני שום
  • פלפל אנגלי , כמון על פי הטעם
  • מלח , פלפל שחור על פי הטעם
  • 100 גרם צנובר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרסקים במעבד מזון את החומרים מלבד הבשר והצנוברים.
  • 2. מוסיפים את העיסה והצנוברים לבשר.
  • 3. מערבבים היטב וקורצים בידיים רטובות קציצות קבב.
  • 4. צולים כארבע דקות, עד למידה הרצויה.
  • 5. מגישים חם, רצוי עם טחינה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully