מתכונים חמים

קבב דג עם יוגורט צאן

חשוב לקצוץ את הדג בעזרת סכין ולא במערבל מזון, אחרת הוא הופך לדחוס יותר ולא מקבל אווריריות מוצלחת. המתכון באדיבות "הספידו בר", בר מסעדה וחנות בוטיק.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קבב דג עם יוגורט צאן

מחשבון המרות

מצרכים

  • לקבב:
  • 800 גרם פילה דג קצוץ דק בסכין
  • 3 כפות נענע טריה קצוצה
  • 3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה.
  • 50 גרם צנובר קלוי
  • 3 שיני שום קצוצות
  • בצל בינוני קצוץ
  • כפית כמון
  • 1 פלפל שאטה קצוץ
  • 1 כף חמאה רכה
  • מלח ופלפל
  • 16 מקלות קינמון מושרים במים
  • לרוטב היוגורט:
  • 1 כוס יוגורט עיזים
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כף נענע קצוצה
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 1 כף שמן
  • 10 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים.
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: מערבבים את את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל המנה.
  • 2. מכינים את הקבבים: מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים את החומרים ויוצרים 16 כדורים (בערך 50 גרם לכדור). מהדקים כל כדור על מקל קינמון עד לחצי מאורכו.
  • 3. בתבנית על נייר אפיה משומן מסדרים את הקציצות ומכניסים לתנור החם ל-10 דקות לכל צד. מסדרים 4 יחידות למנה ויוצקים מהרוטב לקישוט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully