וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כריך קציצות דגים

מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS שבבית חנה בתל אביב הכינה לנו סעודת פיקניק מושלמת עם קציצות דגים וצזיקי שאפשר לארוז בלחמניית חלה

מתכון מאת: מערכת וואלה

ארוחת פיקניק, קציצות דגים בכריך. דרור עינב
ארוחת פיקניק, קציצות דגים בכריך

מצרכים למתכון

  • כמות: 25 קציצות
  • לחמניות חלה רכות
  • לקציצות:
  • 500 גרם דג בורי קצוץ
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 1 כוס כוסברה
  • 1/3 כוס נענע
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 1/2 כוס בצל סגול קצוץ
  • 50 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • מלח
  • פלפל לבן
  • לצזיקי:
  • 2 גביעים של שמנת חמוצה
  • 2 מלפפונים קצוצים
  • 2 כפות נענע קצוצה
  • 1 כפית שום כתוש
  • מיץ לימון
  • מלח לפי הטעם
  • לסלט:
  • חצי צרור עלי נענע קצוצים
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • מעט פלפל ירוק חריף
  • בשמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ביחד ויוצרים קציצות.
  • 2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית, צורבים את הקציצות על מחבת משני הצדדים להשחמה ולאחר מכן, מכניסים לתנור ל-6 דקות בחום של 180מעלות.
  • 3. הצזיקי: מערבבים את המרכיבים ביחד ומתקנים תיבול.
  • 4. הסלט רענן: בקערה מערבבים את כל המרכיבים, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 5. הרכבת הסנדביץ': מורחים לחמנית חלה בנדיבות מהצזיקי, מסדרים את הקציצות לפי גודל הלחמניה, מעל מניחים את הסלט, סוגרים ואורזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully