וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות טלה ברוטב עגבניות עם חצילים וזיתים

מתכון מאת: רוני מולה, מערכת וואלה

קציצות ברוטב עגבניות וחצילים. רוני מולה, מערכת וואלה!
קציצות ברוטב עגבניות וחצילים/רוני מולה

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 500 גר' בשר טלה (או בקר, למי שלא אוהב טלה מבושל) מתובל בכפית בהרט
  • 2 כפות שמן זית
  • 15 עלי נענע קצוצים
  • 8 עגבניות
  • 2 בצלים
  • 7- 8 שיני שום פרוסות דק
  • 15 זיתים שחורים מגולענים
  • 3 חצילים
  • 2 גזרים פרוסים דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • גבינת פטה או פניר (טורקי)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הבשר עם עלי הנענע, מקצצים קציצות ומטגנים במעט שמן זית עד להשחמה בהירה של הקציצות.
  • 2. מטגנים את החצילים, אחרי 3 דקות מוסיפים את הבצל והגזר. אחרי 3 דקות נוספות מוסיפים את השום.
  • 3. קוצצים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לתערובת. מבשלים כרבע שעה.
  • 4. מוסיפים את הקציצות המטוגנות והזיתים לתערובת העגבניות.
  • 5. מבשלים על אש קטנה כרבע שעה בלי לערבב יותר מדי כדי לשמור על הקציצות.
  • 6. מגישים עם הרבה פטרוזיליה קצוצה וגבינת פטה (מומלץ ביותר) על אורז או פסטה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully