וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות טלה ברוטב יוגורט

מתכון של מתן אברהמס, שף מסעדת "אודאון" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

חלב. Artoday
חלב

מצרכים למתכון

  • חומרים לכ- 10 קציצות:
  • 700 גר' בשר אנטרקוט טחון
  • 250 גר' בשר טלה טחון
  • 50 גר' שומן בקר טחון
  • 6 גר מלח גס
  • 10 גר' פלפל שחור גרוס
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • לרוטב יוגורט:
  • 2 גביעי יוגורט עזים
  • ענף רוזמרין קצוץ
  • 1/4 כוס מיץ עגבניות
  • קורט מלח גס
  • קורט כמון
  • מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפה.

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות. צרים קציצות וצולים על הגריל או מטגנים.
  • 2. מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפה ומוסיפים לקציצות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully