קציצות טלה ברוטב יוגורט
מתכון של מתן אברהמס, שף מסעדת "אודאון" בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים לכ- 10 קציצות:
- 700 גר' בשר אנטרקוט טחון
- 250 גר' בשר טלה טחון
- 50 גר' שומן בקר טחון
- 6 גר מלח גס
- 10 גר' פלפל שחור גרוס
- 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- לרוטב יוגורט:
- 2 גביעי יוגורט עזים
- ענף רוזמרין קצוץ
- 1/4 כוס מיץ עגבניות
- קורט מלח גס
- קורט כמון
- מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפה.
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות. צרים קציצות וצולים על הגריל או מטגנים.
- 2. מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפה ומוסיפים לקציצות.