- 1. מקמחים קלות את פילה הסול ומטגנים עד להשחמה ( 2-3 דקות מכל צד). מעבירים לנייר סופג.
-
- 2. במעבד מזון, עם להב המתכת, מעבדים את שיני השום, מוסיפים את עלי הזעתר, ובהזלפה איטית את שמן הזית. מוסיפים גם כפית מלח שטוחה עד שמתקבלת תערובת רטובה וריחנית. שומרים בכלי זכוכית אטום. (אפשר להוסיף ולתבל חביתות, עוף בגריל, תפוחי אדמה לפני צלייה בתנור ועוד).
-
- 3. מחממים תנור ל-200 מעלות ובנתיים מערבבים גביע יוגורט עם 2 כפות מלאות של תערובת הזעתר-שום.
-
- 4. שמים נייר אפייה בתבנית מתאימה, מסדרים את הפילטים המטוגנים בצורת "רעפים" ויוצקים את רוטב היוגורט. מכניסים לתנור חם ל 3-4 דקות, ממש לפני ההגשה.