פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      קבב סהרה

      מתכון של מסעדת "אלבטרוס".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קבב סהרה של מסעדת מסעדת אלבטרוס (יח
      קבב סהרה של מסעדת מסעדת אלבטרוס (יח"צ)

      מצרכים

      • לקבב:
      • 70 ג' בשר עגל טחון גס
      • 30 פאלדה טלה
      • 20 בצלים קטנים קצוצים דק
      • פטרוזיליה קצוצה
      • 50 צנובר קטן מטוגן
      • מלח, פלפל שחור גרוס ופלפל אנגלי לפי הטעם
      • לרוטב:
      • 6 עגבניות אדומות
      • 1 פלפל חריף
      • 6 שיני שום קלופות
      • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
      • לבצק:
      • 1 ק"ג קמח
      • 30 ג' שמרים
      • כף סוכר
      • כפות מלח
      • מים פושרים

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק - מערבבים את חומרי הבצק ומוסיפים מים לפי הצורך. משהים לשעה בטמפרטורת החדר. לאחר שעה מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ.
      • 2. מכינים את הרוטב - בתבנית מניחים את העגבניות הפלפל החריף והשום ומכניסים לתנור ב- 200 מעלות חום. לאחר חצי שעה טוחנים במעבד מזון לתערובת חלקה ומתבלים.
      • 3. מכינים את הקבב - לשים יחד את חומרי הקבב בקערה. מתבלים וממשיכים ללוש עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל רצוי. במחבת גריל צולים את הקציצות עד לדרגת מדיום.
      • בכלי חסין אש יוצקים את רוטב העגבניות שיצרנו מניחים את קציצות הקבב ומכסים בעלה הבצק. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 7 דקות ומגישים. מומלץ להגיש עם אורז.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -