וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב סהרה

מתכון של מסעדת "אלבטרוס".

מתכון מאת: מערכת וואלה

קבב סהרה של מסעדת מסעדת אלבטרוס.
קבב סהרה של מסעדת מסעדת אלבטרוס

מצרכים למתכון

  • לקבב:
  • 70 ג' בשר עגל טחון גס
  • 30 פאלדה טלה
  • 20 בצלים קטנים קצוצים דק
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 50 צנובר קטן מטוגן
  • מלח, פלפל שחור גרוס ופלפל אנגלי לפי הטעם
  • לרוטב:
  • 6 עגבניות אדומות
  • 1 פלפל חריף
  • 6 שיני שום קלופות
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • לבצק:
  • 1 ק"ג קמח
  • 30 ג' שמרים
  • כף סוכר
  • כפות מלח
  • מים פושרים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק - מערבבים את חומרי הבצק ומוסיפים מים לפי הצורך. משהים לשעה בטמפרטורת החדר. לאחר שעה מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ.
  • 2. מכינים את הרוטב - בתבנית מניחים את העגבניות הפלפל החריף והשום ומכניסים לתנור ב- 200 מעלות חום. לאחר חצי שעה טוחנים במעבד מזון לתערובת חלקה ומתבלים.
  • 3. מכינים את הקבב - לשים יחד את חומרי הקבב בקערה. מתבלים וממשיכים ללוש עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל רצוי. במחבת גריל צולים את הקציצות עד לדרגת מדיום.
  • בכלי חסין אש יוצקים את רוטב העגבניות שיצרנו מניחים את קציצות הקבב ומכסים בעלה הבצק. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 7 דקות ומגישים. מומלץ להגיש עם אורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully