- 1. מכינים את הבצק - מערבבים את חומרי הבצק ומוסיפים מים לפי הצורך. משהים לשעה בטמפרטורת החדר. לאחר שעה מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ.
-
- 2. מכינים את הרוטב - בתבנית מניחים את העגבניות הפלפל החריף והשום ומכניסים לתנור ב- 200 מעלות חום. לאחר חצי שעה טוחנים במעבד מזון לתערובת חלקה ומתבלים.
-
- 3. מכינים את הקבב - לשים יחד את חומרי הקבב בקערה. מתבלים וממשיכים ללוש עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל רצוי. במחבת גריל צולים את הקציצות עד לדרגת מדיום.
- בכלי חסין אש יוצקים את רוטב העגבניות שיצרנו מניחים את קציצות הקבב ומכסים בעלה הבצק. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 7 דקות ומגישים. מומלץ להגיש עם אורז.