שיפוד אנטרקוט ולבבות עוף במרינדה
מתכון של השף אנטוניו מנסה, ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 שיפודים:
- 200 גרם אנטרקוט
- 200 גרם לבבות עוף
- 8 עגבניות שרי
- 8 שיני שום אפויות
- מלח, פלפל
- חומרים למרינדה:
- 1 כפית פלפל חריף קצוץ
- 4 כפות דבש
- 4 כפות סויה
- 4 כפות מיץ לימון (מלימון טרי אחד)
- 1 כף שמן סומסום
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
- מלח פלפל
אופן ההכנה
- 1. חותכים את האנטרקוט לקוביות.
- 2. משפדים בסדר רץ: אנטרקוט, לבבות עוף, עגבנייה, שום אפוי וחוזר חלילה.
- 3. מערבבים את כל חומרי המרינדה, משרים את השיפודים כשעה ברוטב.
- 4. שמים על האש ומבשלים לפי מידת הצורך.
- מומלץ להגיש עם סלט ירוק ותפוחי אדמה צלויים בגריל.