מתכונים חמים

שיפוד אנטרקוט ולבבות עוף במרינדה

מתכון של השף אנטוניו מנסה, ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

שיפודים

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-4 שיפודים:
  • 200 גרם אנטרקוט
  • 200 גרם לבבות עוף
  • 8 עגבניות שרי
  • 8 שיני שום אפויות
  • מלח, פלפל
  • חומרים למרינדה:
  • 1 כפית פלפל חריף קצוץ
  • 4 כפות דבש
  • 4 כפות סויה
  • 4 כפות מיץ לימון (מלימון טרי אחד)
  • 1 כף שמן סומסום
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את האנטרקוט לקוביות.
  • 2. משפדים בסדר רץ: אנטרקוט, לבבות עוף, עגבנייה, שום אפוי וחוזר חלילה.
  • 3. מערבבים את כל חומרי המרינדה, משרים את השיפודים כשעה ברוטב.
  • 4. שמים על האש ומבשלים לפי מידת הצורך.
  • מומלץ להגיש עם סלט ירוק ותפוחי אדמה צלויים בגריל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully