וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפוד אנטרקוט ולבבות עוף במרינדה

מתכון של השף אנטוניו מנסה, ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שיפודים. Artoday
שיפודים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 שיפודים:
  • 200 גרם אנטרקוט
  • 200 גרם לבבות עוף
  • 8 עגבניות שרי
  • 8 שיני שום אפויות
  • מלח, פלפל
  • חומרים למרינדה:
  • 1 כפית פלפל חריף קצוץ
  • 4 כפות דבש
  • 4 כפות סויה
  • 4 כפות מיץ לימון (מלימון טרי אחד)
  • 1 כף שמן סומסום
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את האנטרקוט לקוביות.
  • 2. משפדים בסדר רץ: אנטרקוט, לבבות עוף, עגבנייה, שום אפוי וחוזר חלילה.
  • 3. מערבבים את כל חומרי המרינדה, משרים את השיפודים כשעה ברוטב.
  • 4. שמים על האש ומבשלים לפי מידת הצורך.
  • מומלץ להגיש עם סלט ירוק ותפוחי אדמה צלויים בגריל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully