פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שיפוד אנטרקוט ולבבות עוף במרינדה

      מתכון של השף אנטוניו מנסה, ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שיפודים (Artoday)
      שיפודים (Artoday)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 שיפודים:
      • 200 גרם אנטרקוט
      • 200 גרם לבבות עוף
      • 8 עגבניות שרי
      • 8 שיני שום אפויות
      • מלח, פלפל
      • חומרים למרינדה:
      • 1 כפית פלפל חריף קצוץ
      • 4 כפות דבש
      • 4 כפות סויה
      • 4 כפות מיץ לימון (מלימון טרי אחד)
      • 1 כף שמן סומסום
      • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
      • מלח פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את האנטרקוט לקוביות.
      • 2. משפדים בסדר רץ: אנטרקוט, לבבות עוף, עגבנייה, שום אפוי וחוזר חלילה.
      • 3. מערבבים את כל חומרי המרינדה, משרים את השיפודים כשעה ברוטב.
      • 4. שמים על האש ומבשלים לפי מידת הצורך.
      • מומלץ להגיש עם סלט ירוק ותפוחי אדמה צלויים בגריל.

      עוד מתכוני בשר

      שיפוד אנטרקוט ולבבות עוף במרינדה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -