וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברזאולה של סינטה עגל

הברזאולה הוא נקניק מאזור למברד באיטליה. הנקניק המקורי עשוי מנתח אחורי של בקר, כבוש במלח ותבלינים ואז מיובש באוויר למשך 3-4 חודשים. במתכון של אנג סלע אנחנו רק כובשים את הבשר ולא מייבשים אותו עד הסוף

מתכון מאת: שניר אנג סלע, מערכת וואלה

הפקת כבושים עם השף שניר אנג סלע ממסעדת ג'וז ודניאל. עדי אדרי,
הפקת כבושים עם השף שניר אנג סלע ממסעדת ג'וז ודניאל/עדי אדרי

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג סינטה עגל נקי לגמרי (או שייטל או חלק אחורי אחר)
  • 1 ק"ג מלח גס
  • 1/2 ק"ג סוכר לבן
  • 5 שיניי שום פרוסות
  • 3 גבעולי טימין טרי
  • 1 כף פלפל אנגלי גרוס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הכבישה יחד.
  • 2. בכלי איחסון מניחים שכבה של התערובת, עליה מניחים את הסינטה ומכסים בשאר התערובת. מעבירים למקרר ל- 48 שעות.
  • 3. אם אתם רוצים את הבשר כבוש אבל עדיין מעט חי, תוציאו מהמלח, תשטפו, תייבשו היטב ותאחסנו במקרר.
  • אם אתם רוצים לכבוש את הבשר עד הסוף, אני מציע להשאיר ל-48 שעות נוספות במלח ורק אז לשטוף, לייבש ולאחסן במקרר.
  • 4. את הברזאולה פורסים דק ומגישים עם חרדל וקורנישונים או חמוצים אחרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully