- 1. בכלי איחסון רחב, מניחים שכבה של תערובת המלח והסוכר. בעזרת כף עושים 4 גומות לחלמונים. בזהירות מניחים את החלמונים על המלח, מכסים בשאר התערובת ומכניסים למקרר ל 4 ימים.
-
- 2. אחרי 4 ימים, החלמונים קשים ולחים. מוציאים את החלמונים מהמלח, שוטפים במים קרים, מורידים את שאריות המלח שנדבקו ובעזרת מגבת נייר מייבשים את החלמונים.
-
- 3. מחממים תנור ל -65 מעלות. מרססים את רשת התנור עם ספריי שמן ומניחים את החלמונים על הרשת. מייבשים בתנור ל-3 שעות.
-
- 4. אחרי 3 שעות החלמונים צריכים להיות קשים ויבשים.
- מאחסנים את החלמונים בקופסא אטומה עם אורז, שעוזר לספוח את שאריות הלחות ומאריך את חיי המדף שלהם עד 3 חודשים.