פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תאנים ממולאות בבורוגל

      כשהתאנים בשיאן אפשר לשלב אותן בסלט, כקינוח וגם כמנה עיקרית. אורלי פלאי מכינה נשנוש תאנים קליל במילוי בורגול ועשבי תיבול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תאנים ממולאות בבורגול של אורלי פלאי (יח
      תאנים ממולאות בבורגול של אורלי פלאי (יח"צ , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-8 תאנים ממולאות:
      • 1/4 כוס בורגול בינוני או עבה מושרה במים
      • 1 בצל סגול קטן קצוץ
      • צרור כוסברה קצוצה
      • צרור עירית קצוצה
      • 1/2 כוס לקט אגוזים ופירות מיובשים לפי הטעם
      • 1/4 כוס גרגרי רימונים
      • לרוטב:
      • 2 כפות תמרינדי
      • מיץ מ-1 לימון
      • 2 כפות סילאן
      • 3 כפות שמן זית
      • 1 שן שום כתושה
      • מלח ופלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ובודקים אם צריך לדלל במעט מים.
      • 2. סמוך להגשה מערבבים את הבורגול התפוח (תראו כמה מתקבל מ-1/4 כוס) עם יתר חומרי הסלט, מוסיפים 1/2 מכמות הרוטב, טועמים ומחליטים כמה להוסיף, אם בכלל.
      • 3. מכינים את התאנים למילוי: חורצים בהן שני חתכים בצורת איקס בחלק העליון, פותחים מעט למעין פרח, מניחים בצלחת הגשה.
      • 4. ממלאים בסלט הבורגול, ומגישים. אם רוצים מוסיפים עוד רוטב מעל.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -