סלט דג מלוח חריף

תשכחו מכל הדגים המלוחים הסטנדרטיים שאתם מכירים: השף אמיר קרונברג ממסעדת "גדרה 26" שבתל אביב בועט בטעמים המסורתיים עם פלפל חריף, גרידת לימון, וכוסברה.

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה!
סלטים לראש השנה גדרה 26. אפיק גבאי
סלטים לראש השנה גדרה 26

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 סלטים של הרינג כבוש, נקי מעור ועצמות
  • 1 פלפל צ'ילי חריף
  • 1/2 צרור כוסברה
  • גרידה מלימון שלם + מיץ
  • 1 פקעת שומר
  • 1 פלפל אדום קלוי וקלוף
  • צרור בצל ירוק
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את כל החומרים לקוביות או לרצועות ברוחב של 1/2 ס"מ, ומערבבים בקערה יחד עם התבלינים ומיץ הלימון.
  • 2. מגישים עם פיתה קלויה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully