סלט דג מלוח חריף
תשכחו מכל הדגים המלוחים הסטנדרטיים שאתם מכירים: השף אמיר קרונברג ממסעדת "גדרה 26" שבתל אביב בועט בטעמים המסורתיים עם פלפל חריף, גרידת לימון, וכוסברה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 סלטים של הרינג כבוש, נקי מעור ועצמות
- 1 פלפל צ'ילי חריף
- 1/2 צרור כוסברה
- גרידה מלימון שלם + מיץ
- 1 פקעת שומר
- 1 פלפל אדום קלוי וקלוף
- צרור בצל ירוק
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את כל החומרים לקוביות או לרצועות ברוחב של 1/2 ס"מ, ומערבבים בקערה יחד עם התבלינים ומיץ הלימון.
- 2. מגישים עם פיתה קלויה.