- 1. מרתיחים מי מלח בסיר ומבשלים את גריסי הפנינה כמו שמבשלים פסטה עד לרכות. מסננים ומצננים את הגריסים.
-
- 2. מכינים את הטחינה: מערבבים את כל המרכיבים למרקם סמיך ומתבלים.
-
- 3. מכינים את הטאבולה: מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים.
-
- 4. לדגים: מתבלים במלח ופלפל, מחממים שמן זית במחבת, צולים את הדגים על הצד של העור במשך כדקותיים על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומכסים וממשיכים לצלות על הצד של העור במשך שתי דקות נוספות.
-
- 5. הופכים את הדגים לדקה על הצד של הבשר ומסירים מהאש.
-
- 6. מרכיבים את הסלט: מניחים את גריסי הפנינה בקערה. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, מתבלים.
-
- 7. מגישים: בתחתית הצלחת מורחים מעט טחינה. מעל מניחים את הדג (כשהצד של העור כלפי מעלה) וולבסוף את סלט הטאבולה.