טרטר סלמון, רימונים ושקדים
סלמון טרי, שקדים קלויים וקציפת ריחן- אל תתנו לחומרי הגלם הנהדרים הללו להמם אתכם: זה בסך הכל מתכון חגיגי ופשוט במיוחד של השף אביב משה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 מנות:
- לטרטר:
- 200 גרם סלמון חתוך לקוביות
- 1/2 כוס רימונים
- 1/4 כוס שקדים לבנים פרוסים קלויים
- כף כוסברה קצוצה
- 1/2 כף בצל סגול קצוץ
- כפית סילאן
- כפית סויה
- שמן זית
- לקציפת ריחן:
- 500 מ"ל יוגורט
- 80 מ"ל שמנת מתוקה
- צרור עלי בזיליקום
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל חומרי הטרטר.
- 2. לקציפה: טוחנים הכל למרקם חלק ומעבירים לסיפון.
- 3. להרכבת המנה: מניחים במרכז צלחת את הטרטר המתובל ומזלפים מעט מהקציפה.