פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טרטר סלמון, רימונים ושקדים

      סלמון טרי, שקדים קלויים וקציפת ריחן- אל תתנו לחומרי הגלם הנהדרים הללו להמם אתכם: זה בסך הכל מתכון חגיגי ופשוט במיוחד של השף אביב משה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ראש השנה של אביב משה במסה (אפיק גבאי)
      ראש השנה של אביב משה במסה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 4 מנות:
      • לטרטר:
      • 200 גרם סלמון חתוך לקוביות
      • 1/2 כוס רימונים
      • 1/4 כוס שקדים לבנים פרוסים קלויים
      • כף כוסברה קצוצה
      • 1/2 כף בצל סגול קצוץ
      • כפית סילאן
      • כפית סויה
      • שמן זית
      • לקציפת ריחן:
      • 500 מ"ל יוגורט
      • 80 מ"ל שמנת מתוקה
      • צרור עלי בזיליקום

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל חומרי הטרטר.
      • 2. לקציפה: טוחנים הכל למרקם חלק ומעבירים לסיפון.
      • 3. להרכבת המנה: מניחים במרכז צלחת את הטרטר המתובל ומזלפים מעט מהקציפה.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -