מתכונים חמים

טרטר סלמון, רימונים ושקדים

סלמון טרי, שקדים קלויים וקציפת ריחן- אל תתנו לחומרי הגלם הנהדרים הללו להמם אתכם: זה בסך הכל מתכון חגיגי ופשוט במיוחד של השף אביב משה.

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

ראש השנה של אביב משה במסה (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4 מנות:
  • לטרטר:
  • 200 גרם סלמון חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס רימונים
  • 1/4 כוס שקדים לבנים פרוסים קלויים
  • כף כוסברה קצוצה
  • 1/2 כף בצל סגול קצוץ
  • כפית סילאן
  • כפית סויה
  • שמן זית
  • לקציפת ריחן:
  • 500 מ"ל יוגורט
  • 80 מ"ל שמנת מתוקה
  • צרור עלי בזיליקום
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הטרטר.
  • 2. לקציפה: טוחנים הכל למרקם חלק ומעבירים לסיפון.
  • 3. להרכבת המנה: מניחים במרכז צלחת את הטרטר המתובל ומזלפים מעט מהקציפה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully