וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר סלמון ואבוקדו

מנה ראשונה מושלמת, בגלל הקלילות שבהכנה שלה, ובגלל הקלילות של מרכיביה, שמכינים את הסועד למנה העיקרית. המתכון באדיבות מסעדת "קלודין".

מתכון מאת: מערכת וואלה

טרטר סלמון ואבוקדו. דנה מאירזון
טרטר סלמון ואבוקדו

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 600 גרם פילה סלמון טרי נקי מעצמות, קצוץ דק
  • 1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים קלויים, מקולפים, נקיים מגרעינים וחתוכים לרצועות
  • כף צלפים קצוצים
  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 4-5 כפיות טבסקו (לפי הטעם)
  • כפית מיונז
  • כפית שמן זית
  • קורט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים ומגישים בתוספת פרוסת טוסט קלוי, מלווה בסלט ירוקים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully