טרטר סלמון ואבוקדו
מנה ראשונה מושלמת, בגלל הקלילות שבהכנה שלה, ובגלל הקלילות של מרכיביה, שמכינים את הסועד למנה העיקרית. המתכון באדיבות מסעדת "קלודין".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- 600 גרם פילה סלמון טרי נקי מעצמות, קצוץ דק
- 1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות
- 2 פלפלים אדומים קלויים, מקולפים, נקיים מגרעינים וחתוכים לרצועות
- כף צלפים קצוצים
- 2 בצלצלי שאלוט קצוצים
- 4-5 כפיות טבסקו (לפי הטעם)
- כפית מיונז
- כפית שמן זית
- קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל המרכיבים ומגישים בתוספת פרוסת טוסט קלוי, מלווה בסלט ירוקים.