וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט דלורית ופלמידה מעושנת

דג פלמידה מעושן מוסיף לסלט הדלורית עומק טעמים ייחודיים. ביחד עם ירקות טריים וגרעיני דלעת, הופך הסלט הקייצי הזה לארוחה משביעה ומשמחת.

מתכון מאת: איילת לטוביץ', מערכת וואלה

סלטים של אילת לטוביץ' בביתא קפה. אפיק גבאי
סלטים של אילת לטוביץ' בביתא קפה

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 2 דלוריות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • מעט שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 2 כוסות שעועית ירוקה, נקייה מגבעולים
  • 3 כפות גרעיני דלעת
  • 120 גרם פלמידה מעושנת נקייה מאדרות ועור, פרוסה
  • מיץ מלימון שלם
  • ½ כף דבש
  • 1 כף שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מערבבים את קוביות הדלורית עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ובפלפל ומשטחים בתבנית התנור. צולים למשך 20 דקות, עד שהקוביות רכות וזהובות קלות. מצננים.
  • 2. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים ומומלחים, רק עד שהן מתרככות קלות. מסננים ומעבירים לקערת מי קרח לעצירת הבישול. מסננים וחותכים לפיסות באורך 4 ס"מ.
  • 3. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומחלקים לקעריות הגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully