מתכונים חמים

סלט דלורית ופלמידה מעושנת

דג פלמידה מעושן מוסיף לסלט הדלורית עומק טעמים ייחודיים. ביחד עם ירקות טריים וגרעיני דלעת, הופך הסלט הקייצי הזה לארוחה משביעה ומשמחת.

מתכון מאת: איילת לטוביץ', מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלטים של אילת לטוביץ' בביתא קפה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 2 דלוריות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • מעט שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 2 כוסות שעועית ירוקה, נקייה מגבעולים
  • 3 כפות גרעיני דלעת
  • 120 גרם פלמידה מעושנת נקייה מאדרות ועור, פרוסה
  • מיץ מלימון שלם
  • ½ כף דבש
  • 1 כף שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מערבבים את קוביות הדלורית עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ובפלפל ומשטחים בתבנית התנור. צולים למשך 20 דקות, עד שהקוביות רכות וזהובות קלות. מצננים.
  • 2. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים ומומלחים, רק עד שהן מתרככות קלות. מסננים ומעבירים לקערת מי קרח לעצירת הבישול. מסננים וחותכים לפיסות באורך 4 ס"מ.
  • 3. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומחלקים לקעריות הגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully