פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט ניסואז אביבי

      האביב מספק חומרי גלם מדהימים, והשף אמיר מרקוביץ מ"הרובע השישי" משלב אותם בסלט ניסואז אביבי עם אפונה טרייה, שעועית ירוקה, אנשובי וטונה אדומה.

      6 מדרגים / 3.4 כוכבים

      סלטים באיטלקייה בתחנה (דרור עינב)
      סלטים באיטלקייה בתחנה (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 200 גרם שעועית ירוקה חלוטה
      • 1 כוס אפונה טרייה חלוטה
      • 2 עגבניות חתוכות ל-6 כל אחת
      • 6 עגבניות שרי צהובות חתוכות לחצאים
      • 2 כפות זיתי קלמטה מגולענים
      • 6 פילטים של אנשובי
      • 1 בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
      • 1 כף צלפים
      • 2 ביצים קשות חצויות לחצי
      • 250 גרם טונה אדומה טרייה
      • קורט מלח גס / אטלנטי
      • קורט פלפל שחור גרוס
      • 1/4 כוס שמן זית כתית
      • 2 כפות מיץ לימון

      אופן ההכנה

      • 1. צורבים את הטונה האדומה במחבת עם מעט שמן זית כך שכל צדדיה יצרבו קלות ובפנים תישאר הטונה בדרגת עשייה נאה.
      • 2. מעבירים את הטונה הצרובה למגש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות.
      • 3. מכניסים לקערה את השעועית הירוקה, האפונה, העגבניות, זיתי הקלמטה, הצלפים, הבצל, האנשובי והטונה האדומה.
      • 4. מתבלים את כל המרכיבים בשמן זית, מלח, פלפל, ולימון ומערבבים היטב.
      • 5. מעבירים לצלחת הגשה מניחים את הביצים הקשות מעל ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -