וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ניסואז אביבי

האביב מספק חומרי גלם מדהימים, והשף אמיר מרקוביץ מ"הרובע השישי" משלב אותם בסלט ניסואז אביבי עם אפונה טרייה, שעועית ירוקה, אנשובי וטונה אדומה.

מתכון מאת: אמיר מרקוביץ, מערכת וואלה

סלטים באיטלקייה בתחנה. דרור עינב
סלטים באיטלקייה בתחנה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם שעועית ירוקה חלוטה
  • 1 כוס אפונה טרייה חלוטה
  • 2 עגבניות חתוכות ל-6 כל אחת
  • 6 עגבניות שרי צהובות חתוכות לחצאים
  • 2 כפות זיתי קלמטה מגולענים
  • 6 פילטים של אנשובי
  • 1 בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
  • 1 כף צלפים
  • 2 ביצים קשות חצויות לחצי
  • 250 גרם טונה אדומה טרייה
  • קורט מלח גס / אטלנטי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס שמן זית כתית
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. צורבים את הטונה האדומה במחבת עם מעט שמן זית כך שכל צדדיה יצרבו קלות ובפנים תישאר הטונה בדרגת עשייה נאה.
  • 2. מעבירים את הטונה הצרובה למגש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות.
  • 3. מכניסים לקערה את השעועית הירוקה, האפונה, העגבניות, זיתי הקלמטה, הצלפים, הבצל, האנשובי והטונה האדומה.
  • 4. מתבלים את כל המרכיבים בשמן זית, מלח, פלפל, ולימון ומערבבים היטב.
  • 5. מעבירים לצלחת הגשה מניחים את הביצים הקשות מעל ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully