מתכונים חמים

סלט ניסואז אביבי

האביב מספק חומרי גלם מדהימים, והשף אמיר מרקוביץ מ"הרובע השישי" משלב אותם בסלט ניסואז אביבי עם אפונה טרייה, שעועית ירוקה, אנשובי וטונה אדומה.

מתכון מאת: אמיר מרקוביץ, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלטים באיטלקייה בתחנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם שעועית ירוקה חלוטה
  • 1 כוס אפונה טרייה חלוטה
  • 2 עגבניות חתוכות ל-6 כל אחת
  • 6 עגבניות שרי צהובות חתוכות לחצאים
  • 2 כפות זיתי קלמטה מגולענים
  • 6 פילטים של אנשובי
  • 1 בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
  • 1 כף צלפים
  • 2 ביצים קשות חצויות לחצי
  • 250 גרם טונה אדומה טרייה
  • קורט מלח גס / אטלנטי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס שמן זית כתית
  • 2 כפות מיץ לימון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. צורבים את הטונה האדומה במחבת עם מעט שמן זית כך שכל צדדיה יצרבו קלות ובפנים תישאר הטונה בדרגת עשייה נאה.
  • 2. מעבירים את הטונה הצרובה למגש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות.
  • 3. מכניסים לקערה את השעועית הירוקה, האפונה, העגבניות, זיתי הקלמטה, הצלפים, הבצל, האנשובי והטונה האדומה.
  • 4. מתבלים את כל המרכיבים בשמן זית, מלח, פלפל, ולימון ומערבבים היטב.
  • 5. מעבירים לצלחת הגשה מניחים את הביצים הקשות מעל ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully