סלט פול ירוק ועגבניות שרי
האביב מספק חומרי גלם מדהימים, והשף אמיר מרקוביץ מהרובע השישי משלב אותם בסלט עם פול ירוק, שרי בשלושה צבעים, בצל סגול, ליים ועשבי תיבול.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות
- 2 כוסות פול ירוק מבושל
- 15 עגבניות שרי תמר
- 15 עגבניות שרי מנומר
- 15 עגבניות שרי צהוב
- 1 ענף סלרי פרוס דק
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 2 כפות מיץ ליים
- 1/4 כוס שמן זית
- קורט מלח ים
- קורט פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס אגוזי מלך קלופים
- 1 בצל סגול קטן פרוס דק
אופן ההכנה
- 1. חותכים את העגבניות לחצאים ומניחים בקערה עמוקה.
- 2. מוסיפים לקערה את הפול, הסלרי, אגוזי המלך, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה.
- 3. מתבלים את הכל במלח, פלפל, ליים ושמן זית ומערבבים היטב.
- 4. מניחים על צלחת הגשה ומגישים.