מתכונים חמים

סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

סלט הזה מצריך מעט עבודה, כיוון שיש צורך להפריד כאת גבעולי המנגולד מהעלים. ברגע שמבינים את שיטת העבודה זה הופך יעיל והתוצאה שווה את כל המאמץ

מתכון מאת: רן שמואלי ועומר אבישר למסעדת קלארו, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט מנגולד של מסעדת קלארו

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 בצל
  • 2 צרורות מנגולד ירוק
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1.מפרידים בין הגבעולים (החלק הלבן) לעלי המנגולד.
  • 2. קוצצים דק את הגבעולים יחד עם הבצל. את החלק הירוק חותכים בצורה גסה מאוד (כל עלה לשלושה חלקים בממוצע).
  • 3. קולים במחבת ללא שמן את זרעי הכוסברה, מוסיפים שמן זית, את הבצל הקצוץ וגבעולי המנגולד ומאדים. מוסיפים גם את שיני השום הפרוסות ושיכים לאדות עוד 2 דקות.
  • 4. מוסיפים את עלי המנגולד, הכוסברה הקצוצה והמים. מבשלים כ-20 דקות עד לריכוך מלא של העלים.
  • 5. רגע לפני שמסירים מהאש מוסיפים מיץ לימון וכף שמן זית. מערבבים ומסירים מהאש. מתקנים תיבול ומוסיפים מלח.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully