פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

      סלט הזה מצריך מעט עבודה, כיוון שיש צורך להפריד כאת גבעולי המנגולד מהעלים. ברגע שמבינים את שיטת העבודה זה הופך יעיל והתוצאה שווה את כל המאמץ

      11 מדרגים / 2.4 כוכבים

      סלט מנגולד של מסעדת קלארו (דרור עינב)
      סלט מנגולד של מסעדת קלארו (דרור עינב)

      מצרכים

      • 1 בצל
      • 2 צרורות מנגולד ירוק
      • צרור כוסברה קצוצה
      • 1 כף זרעי כוסברה
      • 5 שיני שום פרוסות
      • 2 כפות מיץ לימון
      • 1 כף שמן זית
      • 1/2 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1.מפרידים בין הגבעולים (החלק הלבן) לעלי המנגולד.
      • 2. קוצצים דק את הגבעולים יחד עם הבצל. את החלק הירוק חותכים בצורה גסה מאוד (כל עלה לשלושה חלקים בממוצע).
      • 3. קולים במחבת ללא שמן את זרעי הכוסברה, מוסיפים שמן זית, את הבצל הקצוץ וגבעולי המנגולד ומאדים. מוסיפים גם את שיני השום הפרוסות ושיכים לאדות עוד 2 דקות.
      • 4. מוסיפים את עלי המנגולד, הכוסברה הקצוצה והמים. מבשלים כ-20 דקות עד לריכוך מלא של העלים.
      • 5. רגע לפני שמסירים מהאש מוסיפים מיץ לימון וכף שמן זית. מערבבים ומסירים מהאש. מתקנים תיבול ומוסיפים מלח.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -