מתכונים חמים

סלקים אפויים במלח גס

אפיית הסלקים במלח גס סופחת את הנוזלים שלהם ומחזקת את הטעם והמתיקות. ניתן לעשות במלח שימוש חוזר בכל ירקות השורש שאופים

מתכון מאת: רן שמואלי ועומר אבישר למסעדת קלארו, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט סלק של מסעדת קלארו

מחשבון המרות

מצרכים

  • 10 סלקים לא גדולים
  • 1 כפית זרעי כמון
  • חופן עלי נענע טריים
  • 1 כף רכז רימונים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 קילו מלח גס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הסלקים ביסודיות ומייבשים. מרפדים תבנית אפייה במלח גס, מניחים את הסלקים על המלח ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כשעה עד שעה וחצי או עד שהסלקים הופכים רכים. מוציאים מהתנור ומצננים.
  • 2. חותכים את הסלקים לרבעים ומעבירים לקערת ערבוב. מוסיפים את זרעי הכמון ועלי הנענע ומטבלים בשמן זית, רכז רימונים ומלח.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully