פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סלקים אפויים במלח גס

      אפיית הסלקים במלח גס סופחת את הנוזלים שלהם ומחזקת את הטעם והמתיקות. ניתן לעשות במלח שימוש חוזר בכל ירקות השורש שאופים

      32 מדרגים / 3.32 כוכבים

      סלט סלק של מסעדת קלארו (דרור עינב)
      סלט סלק של מסעדת קלארו (דרור עינב)

      מצרכים

      • 10 סלקים לא גדולים
      • 1 כפית זרעי כמון
      • חופן עלי נענע טריים
      • 1 כף רכז רימונים
      • 1 כף שמן זית
      • 1 קילו מלח גס

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים את הסלקים ביסודיות ומייבשים. מרפדים תבנית אפייה במלח גס, מניחים את הסלקים על המלח ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כשעה עד שעה וחצי או עד שהסלקים הופכים רכים. מוציאים מהתנור ומצננים.
      • 2. חותכים את הסלקים לרבעים ומעבירים לקערת ערבוב. מוסיפים את זרעי הכמון ועלי הנענע ומטבלים בשמן זית, רכז רימונים ומלח.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -