סלט ישראלי משודרג
איך לוקחים סלט ישראלי יום יומי והופכים אותו למשהו אחר לגמרי? אוראל קמחי משדרג את המנה האהובה עם דג קצוץ שהופך אותה מיומיומית לגורמה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 140 גרם קוביות דג ים בגודל 1 על 1 ס"מ
- 2 כפות מלפפון קצוץ
- 2 כפות עגבניה קצוצה המיץ שלה
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף בצל שאלוט קצוץ
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- מלח ופלפל
- לטחינה:
- 2 כפות טחינה
- 1 כף מים
- מלח
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
- 1. לטחינה: מערבבים את כל המרכיבים טועמים ומתקנים אם צריך.
- 2. לטרטר: מערבבים את כל מרכיבי הטרטר טועמים ומתקנים.
- 3. מסדרים את הטחינה על צלחת הגשה ומעליה מניחים את הטרטר.