סלט ישראלי משודרג

איך לוקחים סלט ישראלי יום יומי והופכים אותו למשהו אחר לגמרי? אוראל קמחי משדרג את המנה האהובה עם דג קצוץ שהופך אותה מיומיומית לגורמה.

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 140 גרם קוביות דג ים בגודל 1 על 1 ס"מ
  • 2 כפות מלפפון קצוץ
  • 2 כפות עגבניה קצוצה המיץ שלה
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בצל שאלוט קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל
  • לטחינה:
  • 2 כפות טחינה
  • 1 כף מים
  • מלח
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. לטחינה: מערבבים את כל המרכיבים טועמים ומתקנים אם צריך.
  • 2. לטרטר: מערבבים את כל מרכיבי הטרטר טועמים ומתקנים.
  • 3. מסדרים את הטחינה על צלחת הגשה ומעליה מניחים את הטרטר.
  • מתכון לטרטר דג עם טחינה וסלט ישראלי

  • סלט יווני עם "פטה" טופו

  • סלט עוף קר בוויניגרט קיסר

  • פתיתי קוסקוס ישראלי בעשבי תבלין בניחוח עראק

  • סשימי בשמן בוטנים ורליש מלון

  • סלט טאבולה עם דג נא

  • סשימי אינטיאס ושורש חזרת

  • סלט דג מלוח חריף

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • סלמון פפרוני על סלט קוסקוס

  • קוביות סלמון בגריל עם מנגו

  • סלט אטריות שעועית וסלמון

  • בול טונה וירוקים

  • סלט טונה תאילנדי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully