וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ישראלי משודרג

איך לוקחים סלט ישראלי יום יומי והופכים אותו למשהו אחר לגמרי? אוראל קמחי משדרג את המנה האהובה עם דג קצוץ שהופך אותה מיומיומית לגורמה.

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה!

צילום: בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 140 גרם קוביות דג ים בגודל 1 על 1 ס"מ
  • 2 כפות מלפפון קצוץ
  • 2 כפות עגבניה קצוצה המיץ שלה
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בצל שאלוט קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל
  • לטחינה:
  • 2 כפות טחינה
  • 1 כף מים
  • מלח
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. לטחינה: מערבבים את כל המרכיבים טועמים ומתקנים אם צריך.
  • 2. לטרטר: מערבבים את כל מרכיבי הטרטר טועמים ומתקנים.
  • 3. מסדרים את הטחינה על צלחת הגשה ומעליה מניחים את הטרטר.
  • מתכון לטרטר דג עם טחינה וסלט ישראלי

  • סלט יווני עם "פטה" טופו

  • סלט עוף קר בוויניגרט קיסר

  • פתיתי קוסקוס ישראלי בעשבי תבלין בניחוח עראק

  • סלט דלורית ופלמידה מעושנת

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • טרטר סלמון, רימונים ושקדים

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט טונה תאילנדי

  • סלט ניסואז אביבי

  • בול טונה וירוקים

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • סלט אטריות שעועית וסלמון

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully