וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ישראלי משודרג

איך לוקחים סלט ישראלי יום יומי והופכים אותו למשהו אחר לגמרי? אוראל קמחי משדרג את המנה האהובה עם דג קצוץ שהופך אותה מיומיומית לגורמה.

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

צילום: בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 140 גרם קוביות דג ים בגודל 1 על 1 ס"מ
  • 2 כפות מלפפון קצוץ
  • 2 כפות עגבניה קצוצה המיץ שלה
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בצל שאלוט קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל
  • לטחינה:
  • 2 כפות טחינה
  • 1 כף מים
  • מלח
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. לטחינה: מערבבים את כל המרכיבים טועמים ומתקנים אם צריך.
  • 2. לטרטר: מערבבים את כל מרכיבי הטרטר טועמים ומתקנים.
  • 3. מסדרים את הטחינה על צלחת הגשה ומעליה מניחים את הטרטר.
  • מתכון לטרטר דג עם טחינה וסלט ישראלי

  • סלט יווני עם "פטה" טופו

  • סלט עוף קר בוויניגרט קיסר

  • פתיתי קוסקוס ישראלי בעשבי תבלין בניחוח עראק

  • סלט "כל העגבניות"

  • סלמון פפרוני על סלט קוסקוס

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • סלט ביצים עם בצל מטוגן

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • פסטה עם טונה ולימון כבוש

  • סלט ביצים פיקנטי

  • בול טונה וירוקים

  • סלט טאבולה עם דג נא

  • טאבולה גריסי פנינה ודניס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully