וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט עוף קר בוויניגרט קיסר

סלט קר, מהיר ומרשים עם אספרגוס חלוט ודיז'ון

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה

סלט עוף קר בוויניגרט קיסר. ענבל מרמרי
סלט עוף קר בוויניגרט קיסר

מצרכים למתכון

  • 3 עלי אנדיב אדום
  • 2 יחידות אספרגוס חלוט
  • 100 גרם חזה עוף
  • לרוטב:
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כף חרדל דיז'ון חלק
  • כף חרדל דיז'ון גרגירים
  • 1 חלמון של ביצה

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון מערבבים חלמון ביצה, חרדל, חומץ, מלח ופלפל.
  • 2. בזמן הערבול מוסיפים לאט מאוד את שמן הזית עד לקבלת רוטב סמיך.
  • 3. במחבת עם כף שמן זית צורבים חזה עוף כ- 2 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל וקוצצים לפרוסות.
  • 4. בצלחת מסדרים עלי אנדיב ואספרגוס, מטפטפים רוטב וויניגרט ומניחים מעל רצועות חזה עוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully