- 1. מבשלים את חזה ההודו בסיר עם מים ללא התבלינים כ-20-25 דקות ומצננים.
- 2. מבשלים את חבילת האטריות לפי הוראות היצרן.
- 3. מערבבים את חומרי הרוטב לסלט בקערית.
- 4. לקערה גדולה מכניסים את האטריות עם הנבטים, הגזר, הכוסברה, הבצל הירוק, הפלפל החריף והרוטב ומערבבים בעדינות בתנועות סיבוביות.
- 5. כשחזה ההודו קר לחלוטין פורסים אותו לפרוסות דקות.
- 6. מעבירים את הסלט לקערת הגשה או לקעריות אישיות ומסדרים את פרוסות ההודו מעל.
- 7. מערבבים 3 כפות סויה עם מיץ מחצי לימון וחצי פלפל צ'ילי אדום פרוס, ויוצקים אותו על פרוסות בשר ההודו ומפזרים מעל הכל בוטנים גרוסים ועוד קצת כוסברה קצוצה מלמעלה. מגישים.