מתכונים חמים

סלט פסטה צבעוני עם עוף

סלט צבעוני של פסטה עם רצועות עוף, עגבניות שרי ובזיליקום, שאפשר להכין מראש, לארוז ולאכול בכיף מחוץ לבית

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט עוף ופסטה של אורלי פלאי לסוגת (צילום: צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות
  • 500 גרם (1 שקית) פסטה קצרה
  • 300 גרם חזה עוף
  • ענפי טימין
  • שמן זית לצלייה, לשימון ולתיבול הפסטה
  • 20 עגבניות שרי מכל מיני צבעים
  • 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
  • 3 כפות זיתי קלמטה קצוצים
  • חופן עלי בזיליקום
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת צלייה. משמנים קלות את נתחי חזה העוף, מפזרים את עלי הטימין וצולים 2-3 דקות מכל צד, תלוי בעובי שלהם. מצננים ופורסים לרצועות.
  • 2. מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מסננים, מצננים ומוסיפים מעט שמן כדי שלא יידבק.
  • 3. מערבבים בקערה פסטה, עוף, עגבניות שרי, עגבניות מיובשות, זיתים ובזיליקום. מוסיפים בלסמי ו-4 כפות שמן זית מערבבים ומתבלים.
  • צמחונים? מחליפים את העוף בגבינת פטה.
  • טבעונים? מחליפים את העוף בטופו וצולים על מחבת עם שמן זית ובלסמי.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully