וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מדוזה ויאטנמי

בעקבות נחיל המדוזות הבלתי נגמר המשתלט על חופי מדינתנו, החלטנו למצוא לכם את הדרך המושלמת לנקום ברכיכה הימית הצורבת, בדמות מנה ייחודית באמת.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מדוזה על חוף ים. פליקר, אתר רשמי
מדוזה על חוף ים/פליקר

מצרכים למתכון

  • 125 גרם בשר מדוזה מומלח
  • מלפפון פרוס לחצי ומנוקה מהגרעינים, לאחר מכן חתוך לרצועות דקות
  • חזה עוף אחד (125 גרם)
  • 6 שרימפס מבושלים ומקולפים
  • שתי כפות שמן, עדיף שמן שומשום
  • גבעול בצל ירוק קצוץ דק
  • כף של רוטב דגים (להשיג בחניות של אוכל מהמזרח הרחוק)
  • מעט עלי כוסברה קצוצים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • רבע כוס בוטנים קלויים וקצוצים

אופן ההכנה

  • 1. בשלו את בשר המדוזה על אש קטנה למשך שעתיים, החליפות את המים פעמיים במשך הבישול, לאחר מכן יבשו וקצצו לפרוסות דקות.
  • 2. ערבבו את המלפפון בקערה עם מלח, לאחר 10 דק' של השרייה. יבשו אותו.
  • 3. קצצו את חזה העוף לרצועות וטגנו אותו עם מעט שמן, לאחר שהשחים הוסיפו את השרימפס ביחד עם רוטב הדגים ובשר המדוזות. הסירו מהאש לאחר 2 דק' ותנו למחבת להתקרר.
  • 4. העבירו את תוכן המחבת לכלי הגשה תבלו בפלפל שחור וקשטו עם עלי כוסברה ובוטנים קצוצים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully