וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מולים בשום ואוזו

כמה דקות, זה כל מה שהמולים צריכים כדי לקבל את הטעמים הייחודיים שמחכים להם במחבת הלוהטת. ערן ירוחם עם מתכון בהשראת החופים של יוון.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

צדפה. Artoday
צדפה

מצרכים למתכון

  • ½ קילו מולים טריים, שטופים ונקיים
  • ½ כוס שמן זית
  • ½ כוס אוזו
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר שמן, מוסיפים את השום, ומטגנים דקה.
  • 2. מוסיפים מולים, פטרוזיליה ואוזו, סוגרים היטב את הסיר, ומרתיחים 6-7 דקות. מגישים חם כנשנוש לפני הארוחה או כמנה בפני עצמה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully