מולים בשום ואוזו
כמה דקות, זה כל מה שהמולים צריכים כדי לקבל את הטעמים הייחודיים שמחכים להם במחבת הלוהטת. ערן ירוחם עם מתכון בהשראת החופים של יוון.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ½ קילו מולים טריים, שטופים ונקיים
- ½ כוס שמן זית
- ½ כוס אוזו
- 3 שיני שום פרוסות דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מחממים בסיר שמן, מוסיפים את השום, ומטגנים דקה.
- 2. מוסיפים מולים, פטרוזיליה ואוזו, סוגרים היטב את הסיר, ומרתיחים 6-7 דקות. מגישים חם כנשנוש לפני הארוחה או כמנה בפני עצמה.