מולים ניו זילנדיים
ערן ירוחם מציג צדפות נפלאות, בדיוק כפי שמכינים המקומיים בניו זילנד הרחוקה. מגישים לצד סלט ייחודי של פלפלים צבעוניים, שום וגבינת חלומי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 30 צדפות
- בצל סגול קטן
- פלפל צהוב קצוץ לקוביות קטנות מאוד
- פלפל ירוק קצוץ לקוביות קטנות מאוד
- פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות מאוד
- 4 שיני שום קצוצות
- 20 גרם חמאה
- 3 כפות שמן זית
- 100 גרם גבינת חלומי מגורדת
אופן ההכנה
- 1. מסדרים את הצדפות פתוחות בתבנית אפייה.
- 2.מטגנים את הבצל, השום והפלפלים בחמאה ושמן זית במשך 5 דקות ומצננים היטב.
- 3. מוסיפים גבינת חלומי.
- 4. מסדרים כפית מהמילוי בכל צדפה.
- 5. מחממים תנור ל-250 מעלות, וצולים את הצדפות במשך 3 דקות ממש לפני ההגשה.