וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מולים ניו זילנדיים

ערן ירוחם מציג צדפות נפלאות, בדיוק כפי שמכינים המקומיים בניו זילנד הרחוקה. מגישים לצד סלט ייחודי של פלפלים צבעוניים, שום וגבינת חלומי.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

צדפות וונגולי. נמרוד סונדרס
צדפות וונגולי

מצרכים למתכון

  • 30 צדפות
  • בצל סגול קטן
  • פלפל צהוב קצוץ לקוביות קטנות מאוד
  • פלפל ירוק קצוץ לקוביות קטנות מאוד
  • פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות מאוד
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 20 גרם חמאה
  • 3 כפות שמן זית
  • 100 גרם גבינת חלומי מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את הצדפות פתוחות בתבנית אפייה.
  • 2.מטגנים את הבצל, השום והפלפלים בחמאה ושמן זית במשך 5 דקות ומצננים היטב.
  • 3. מוסיפים גבינת חלומי.
  • 4. מסדרים כפית מהמילוי בכל צדפה.
  • 5. מחממים תנור ל-250 מעלות, וצולים את הצדפות במשך 3 דקות ממש לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully