- 1. משרים את אטריות השעועית במים רותחים כחמש דקות. מסננים ושוטפים במים קרים כ-3 דקות.
-
- 2. על גבי תבנית עם נייר אפייה מתבלים את קוביות הסלמון במעט שמן שומשום, מלח ופלפל גרוס ואופים כ-7 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
-
- 3. מפרידים את עלי הבזיליקום והכוסברה מהגבעולים. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב היטב בצנצנת סגורה.
-
- 4. להכנת הבוטנים המסוכרים: משטחים את הבוטנים על נייר אפייה. במחבת קטנה על אש בינונית מקרמלים את הסוכר עד להיותו חום כהה במרקם נוזלי אחיד ויוצקים על הבוטנים.
-
- 5. מקררים כעשר דקות במקרר וטוחנים גס במעבד מזון או קוצצים גס בסכין חדה.
-
- 6. בקערת גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט והרוטב. מעבירים לצלחת עמוקה ומפזרים מעל את הבוטנים המסוכרים. מגישים עם צ'ופסטיק.