- אופן ההכנה:
- 1. שמים את הקוסקוס בקערה ויוצקים מעל מים רותחים, כפית שמן זית ומלח. מכסים ומחכים כ-5 דקות עד שהקוסקוס מוכן. מפוררים עם מזלג. שמים בצד.
-
- 2. מחממים מחבת נון-סטיק (או משמנים קלות מחבת רגילה) ומוסיפים את חזה העוף. מפזרים מעל כמון ומעט קארי. מטגנים על אש בינונית עד שהוא מתחיל לקבל כתמים חומים (כ-4 דקות), הופכים, מפזרים כמון וקארי ומטגנים את הצד השני כ-3-4 דקות, רק עד שהוא כבר לא ורוד בפנים. מצננים וקורעים לחתיכות גסות.
-
- 3. בקערה בינונית מערבבים קוסקוס, עוף, צנוניות, בצלים, מלפפון וכוסברה.
-
- 4. בצנצנת, שמים את כל החומרים לרוטב, סוגרים ומנערים. יוצקים על הסלט. מקשטים בסומאק.