סלט שניצלונים מנגו ופקאן

אינס שילת ינאי בשיתוף עוף טוב מלמדים כיצד להכין תוך כמה דק' סלט עם שניצלוני עוף, רצועות מנגו ומלפפון טרי ומעל אגוזי פקאן

מתכון מאת: אינס שילת ינאי, מערכת וואלה!
סלט חסה, מגו, ואצבעות עוף(צילום: אמיר מנחם)

מצרכים

  • לסלט:
  • 1 חבילה אצבעות שניצל עוף
  • תרסיס שמן
  • 2 כוסות קרעי חסה מסולסלת או סלנובה
  • 1 מנגו חתוך לרצועות רחבות
  • 1 מלפפונים חתוכים לרצועות רחבות
  • 1 בצל סגול קטן חתוך לרצועות דקות
  • לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות חומץ בן יין
  • 1 כפית דבש או סילאן
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • 1 כפית חרדל גרגירים
  • להגשה:
  • 1/4 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס פקאן לא קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות
  • 2. מניחים את אצבעות שניצל העוף על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה. מרססים במעט שמן ומכניסים לתנור החם ל-15 דקות.
  • 3. בינתיים מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
  • 4. בקערה רחבה מניחים את החסה, המנגו, פרוסות המלפפון והבצל הסגול. יוצקים את הרוטב מעליהם לפי הכמות הרצויה ומערבבים.
  • 5. מניחים מעל הירקות המתובלים את אצבעות שניצל העוף, את גרעיני הדלעת ואת אגוזי הפקאן ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully