וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט שניצלונים מנגו ופקאן

אינס שילת ינאי בשיתוף עוף טוב מלמדים כיצד להכין תוך כמה דק' סלט עם שניצלוני עוף, רצועות מנגו ומלפפון טרי ומעל אגוזי פקאן

מתכון מאת: אינס שילת ינאי, מערכת וואלה

סלט חסה, מגו, ואצבעות עוף. אמיר מנחם,
סלט חסה, מגו, ואצבעות עוף/אמיר מנחם

מצרכים למתכון

  • לסלט:
  • 1 חבילה אצבעות שניצל עוף
  • תרסיס שמן
  • 2 כוסות קרעי חסה מסולסלת או סלנובה
  • 1 מנגו חתוך לרצועות רחבות
  • 1 מלפפונים חתוכים לרצועות רחבות
  • 1 בצל סגול קטן חתוך לרצועות דקות
  • לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות חומץ בן יין
  • 1 כפית דבש או סילאן
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • 1 כפית חרדל גרגירים
  • להגשה:
  • 1/4 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס פקאן לא קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות
  • 2. מניחים את אצבעות שניצל העוף על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה. מרססים במעט שמן ומכניסים לתנור החם ל-15 דקות.
  • 3. בינתיים מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
  • 4. בקערה רחבה מניחים את החסה, המנגו, פרוסות המלפפון והבצל הסגול. יוצקים את הרוטב מעליהם לפי הכמות הרצויה ומערבבים.
  • 5. מניחים מעל הירקות המתובלים את אצבעות שניצל העוף, את גרעיני הדלעת ואת אגוזי הפקאן ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully