אצבעות גבינה בפירורי אגוזים
כשרוצים להכין במהירות מנה לאירוח,ורוצים שהיא תיראה קצת יותר מהודרת, פשוט מכינים אצבעות גבינה, ומגלגלים אותן בתערובת אגוזים שנותנת גם קראנצ'יות וגם יופי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 מיכל גבינת "סימפוניה" בטעם טבעי
- 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק (עדיף במעבד מזון)
- 130 גרם גבינת רוקפור
- 30 גרם חמאה, לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הגבינות במעבד מזון. מוסיפים בהדרגה חצי כוס פקאן קצוץ.
- 2. מעצבים מתערובת הגבינה גלילים קטנים בצורת אצבעות באורך של כ-2 ס"מ.
- 3. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים לה את שאר האגוזים הקצוצים ומטגנים מעט.
- 4. מכניסים את גלילי הגבינה לבלילה שבמחבת עד שמתכסים בפירורי אגוזים מטוגנים.
- 5. מצננים במקרר כ-20 דקות.