וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אצבעות גבינה בפירורי אגוזים

כשרוצים להכין במהירות מנה לאירוח,ורוצים שהיא תיראה קצת יותר מהודרת, פשוט מכינים אצבעות גבינה, ומגלגלים אותן בתערובת אגוזים שנותנת גם קראנצ'יות וגם יופי.

מתכון מאת: מערכת וואלה

אצבעות גבינה אפויות של נעמה נויהאוז. נמרוד סונדרס
אצבעות גבינה אפויות של נעמה נויהאוז

מצרכים למתכון

  • 1 מיכל גבינת "סימפוניה" בטעם טבעי
  • 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק (עדיף במעבד מזון)
  • 130 גרם גבינת רוקפור
  • 30 גרם חמאה, לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הגבינות במעבד מזון. מוסיפים בהדרגה חצי כוס פקאן קצוץ.
  • 2. מעצבים מתערובת הגבינה גלילים קטנים בצורת אצבעות באורך של כ-2 ס"מ.
  • 3. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים לה את שאר האגוזים הקצוצים ומטגנים מעט.
  • 4. מכניסים את גלילי הגבינה לבלילה שבמחבת עד שמתכסים בפירורי אגוזים מטוגנים.
  • 5. מצננים במקרר כ-20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully