וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גרנולה ביתית

גרנולה ביתית במחבת, שם האגוזים, הזרעים והפירות היבשים מתערבבים עם קוואקר. היא מכילה את כל הדברים הטובים שתורמים לאנרגיה ויש בה פחות קלוריות מגרנולה קנויה. קחו שקית קטנה של גרנולה איתכם ללימודים כנשנוש או עם יוגורט .

מתכון מאת: פליס גלזר, מערכת וואלה

אוכל בריא. נמרוד סונדרס
אוכל בריא

מצרכים למתכון

  • חומרים
  • 1/2 1 כוס קוואקר לבישול מהיר
  • 1/4 כוס חמניות
  • 2 כפות זרעי דלעת (לא חובה)
  • 1/2 כוס שבבי קוקוס
  • 1/4 כוס שקדים קצוצים גס
  • 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1 כפות דבש
  • 2 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
  • 2 כפות מים חמים
  • 2 כפות כל אחד: סילאן ללא תוספת סוכר, דבש, מים
  • 1/4 כוס חמוציות או צימוקים

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. שמים את הקוואקר במחבת אחת גדולה ומניחים על אש בינונית-גבוה. קולים בבחישה במשך כ-7-8 דקות עד שהקוואקר מזהיב (אל תצאו מחדר, זה עלול להישרף!).
  • 2. מוסיפים את החמניות וזרעי הדלעת אם משתמשים וקולים כ-4-5 דקות עד ששומעים פיצוצים קטנים של זרעי הדלעת. מוסיפים את הקוקוס והאגוזים וקולים עוד דקה או שתיים.
  • 3. בקערית קטנה מערבבים דבש, סילאן ומים ויוצקים על הקוואקר. מערבבים כל הזמן עד שגרנולה כולה מכוסה בשכבה דקה של תערובת הדבש. ממשיכים לבחוש עד שהתערובת כמעט יבשה. מכבים את האש, מוסיפים את החמוציות ומשאירים את הגרנולה להתייבש לפני שמעבירים לצנצנת סגורה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully