- אופן ההכנה:
- 1. שמים את הקוואקר במחבת אחת גדולה ומניחים על אש בינונית-גבוה. קולים בבחישה במשך כ-7-8 דקות עד שהקוואקר מזהיב (אל תצאו מחדר, זה עלול להישרף!).
-
- 2. מוסיפים את החמניות וזרעי הדלעת אם משתמשים וקולים כ-4-5 דקות עד ששומעים פיצוצים קטנים של זרעי הדלעת. מוסיפים את הקוקוס והאגוזים וקולים עוד דקה או שתיים.
-
- 3. בקערית קטנה מערבבים דבש, סילאן ומים ויוצקים על הקוואקר. מערבבים כל הזמן עד שגרנולה כולה מכוסה בשכבה דקה של תערובת הדבש. ממשיכים לבחוש עד שהתערובת כמעט יבשה. מכבים את האש, מוסיפים את החמוציות ומשאירים את הגרנולה להתייבש לפני שמעבירים לצנצנת סגורה.