וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גרנולה מהירה במחבת

מתכון של ניר צוק מ"קורדליה" ו"נועה" שלא מצריך תנור אפייה. אפשר להכין כמות ולשמור במקפיא ולגוון עם המרכיבים שיש בבית (סוגי אגוזים, שקדים, פירות יבשים)

מתכון מאת: מערכת וואלה

גרנולה בהכנה ביתית. מערכת וואלה!
גרנולה בהכנה ביתית

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג שיבולת שועל (קוואקר)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס פיסטוקים קצוצים
  • 1 כוס אגוזי מקדמיה קצוצים
  • 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
  • 125 גר' משמשים מיובשים
  • 125 גר' תפוחי עץ מיובשים
  • סוכר לפי הטעם (אפשר גם להמתיק עם דבש, מייפל)

אופן ההכנה

  • 1. במחבת טפלון (ללא שמן או חמאה) קולים את הקוואקר על להבה נמוכה. כשהקוואקר יבש מוסיפים 2 כפות סוכר (או ממתיק אחר) וממשיכים לחמם עד המסה. מעבירים לתבנית שטוחה.
  • 2. חוזרים על הפעולה עם האגוזים, הקוקוס והפירות היבשים, כל אחד בנפרד ומוסיפים לתבנית.
  • 3. כשכל האגוזים טופלו והחומרים בתבנית הצטננו כרבע שעה ניתן להעביר לצנצנת ולשמור במקפיא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully