גרנולה ביתית קלילה להכנה
הכי טעים והכי בריא - פשוט אי אפשר להאמין כמה פשוט להכין גרנולה בבית. כל מה שצריך זה שיבולת שועל (גסה, הדקה תהיה קטנה מדי), שקדים, דבש, ותוספות אחרות האהובות עליכם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 כוסות שיבולת שועל גדולה
- 2 כוסות שקדים קצוצים או פרוסים (אפשר גם וגם)
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס דבש
אופן ההכנה
- 1. לערבב את השמן והדבש ולשפוך על תערובת שיבולת השועל והשקדים.
- 2. לערבב הכל ביחד עד לקבלת מרקם אחיד.
- 3. את התערובת כולה לשטח בתבנית אפייה שטוחה.
- 4. לאפות בחום בינוני-נמוך במשך 20 דקות (או עד להזהבה)
- 5. במהלך האפיה יש לערבב כל כמה דקות ולהפוך את התערובת על מנת שלא תישרף (יש לשים לב בייחוד לפינות התבנית).