וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט עוף אסיאתי

אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" לוקח אתכם למסע בוייטנאם, עם סלט עוף מוקפץ, עטוף בשכבות טעם נפלאות של ג'ינג'ר, סויה וסילאן.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • שקית אורז לבן, אורז אדום וכוסמת
  • 200 גרם חזה עוף
  • 2 מלפפונים מגולפים מהקליפה ופרוסים דק
  • צרור כוסברה טרייה קצוץ, כולל הגבעולים
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות סילאן

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את שקית הדגנים במים על פי הוראות היצרן, עם מעט מלח. מצננים.
  • 2. מלהיטים מחבת פסים עם שמן זית וצורבים עליה את חזות העוף משני הצדדים (2-3 דקות מכל צד). מצננים, ולאחר מכן פורסים אותם לרצועות דקות.
  • 3. שמים בקערה את המלפפונים, הבצל הכוסברה והג'ינג'ר. מוסיפים את חזה העוף הקר והדגנים המבושלים ומתבלים בלימון, סילאן, רוטב סויה ושמן שומשום. מקשטים בכוסברה ומגישים.
  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט עוף קר בוויניגרט קיסר

  • סלט ביצים עם בצל מטוגן

  • קציצות פרגית בסלרי

  • חזה עוף בעשבי תיבול וסלט קייל

  • סלם חם של פרגיות, ערמונים וסילאן

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית אפייה

  • פטה כבדי עוף

  • סלט עוף ומנגו אסייתי

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • סלט עוף שהוא ארוחה שלמה

  • סלט עוף תאילנדי עם רוטב סויה ביתי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully