מתכונים חמים

סלט עוף אסיאתי

אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" לוקח אתכם למסע בוייטנאם, עם סלט עוף מוקפץ, עטוף בשכבות טעם נפלאות של ג'ינג'ר, סויה וסילאן.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • שקית אורז לבן, אורז אדום וכוסמת
  • 200 גרם חזה עוף
  • 2 מלפפונים מגולפים מהקליפה ופרוסים דק
  • צרור כוסברה טרייה קצוץ, כולל הגבעולים
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות סילאן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את שקית הדגנים במים על פי הוראות היצרן, עם מעט מלח. מצננים.
  • 2. מלהיטים מחבת פסים עם שמן זית וצורבים עליה את חזות העוף משני הצדדים (2-3 דקות מכל צד). מצננים, ולאחר מכן פורסים אותם לרצועות דקות.
  • 3. שמים בקערה את המלפפונים, הבצל הכוסברה והג'ינג'ר. מוסיפים את חזה העוף הקר והדגנים המבושלים ומתבלים בלימון, סילאן, רוטב סויה ושמן שומשום. מקשטים בכוסברה ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully