מתכונים חמים

סלם חם של פרגיות, ערמונים וסילאן

נתחי פרגיות צלויות עם סילאן וערמונים המוגשים על עלי חסה פריכים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

ערמונים (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 5 כפות שמן זית
  • 300 גרם פרגית, חתוכה לקוביות
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • לימון
  • עלים מ-2 ענפי טימין
  • 100 גרם ערמונים קלופים (ניתן לקנות מוכנים וארוזים בכל סופר)
  • 2 כפות סילאן
  • להגשה:
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • עלים של חסה אייסברג
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את שמן הזית במחבת על חום גבוה.
  • 2. מוסיפים את קוביות הפרגית, וצולים כדקה. מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לצלות כדקה נוספת (עד השחמה קלה).
  • 3. סוחטים מיץ מלימון טרי אשר מוסיף צבע ועסיסיות לנתחי הפרגית.
  • 4. מוסיפים למחבת לפי הסדר הבא: עלי טימין, ערמונים וסילאן. מקפיצים, מערבבים ומבשלים כדקה. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ.
  • 5. מסדרים עלי חסה בקערה, ומעליהם מניחים את הפרגיות והערמונים החמים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully