סלם חם של פרגיות, ערמונים וסילאן

נתחי פרגיות צלויות עם סילאן וערמונים המוגשים על עלי חסה פריכים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
ערמונים. ShutterStock
ערמונים

מצרכים

  • 5 כפות שמן זית
  • 300 גרם פרגית, חתוכה לקוביות
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • לימון
  • עלים מ-2 ענפי טימין
  • 100 גרם ערמונים קלופים (ניתן לקנות מוכנים וארוזים בכל סופר)
  • 2 כפות סילאן
  • להגשה:
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • עלים של חסה אייסברג

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את שמן הזית במחבת על חום גבוה.
  • 2. מוסיפים את קוביות הפרגית, וצולים כדקה. מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לצלות כדקה נוספת (עד השחמה קלה).
  • 3. סוחטים מיץ מלימון טרי אשר מוסיף צבע ועסיסיות לנתחי הפרגית.
  • 4. מוסיפים למחבת לפי הסדר הבא: עלי טימין, ערמונים וסילאן. מקפיצים, מערבבים ומבשלים כדקה. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ.
  • 5. מסדרים עלי חסה בקערה, ומעליהם מניחים את הפרגיות והערמונים החמים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully