וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט יווני עם "פטה" טופו

גרסה טבעונית לסלט האהוב. ה"פטה" היא בעצם טופו שוהשרה במלח למשך יום-יומיים. המלח מייבש את הטופו מהנוזלים ובכך מעניק לו מרקם יבש ומתפורר כשל גבינת פטה

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

אורן גולדפינגר. נמרוד סונדרס
אורן גולדפינגר

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1/2 חסה גדולה, שטופה ומיובשת
  • 3 מלפפונים
  • 2 עגבניות
  • 2 פלפלים כתומים/צהובים
  • 1 בצל סגול
  • 12 זיתי קלמטה
  • 150 גרם "פטה" טופו, חתוכה לקוביות
  • 1 לימון
  • שמן זית
  • זעתר

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הירקות לחתיכות גדולות, קורעים את עלי החסה, מגלענים את הזיתים וחותכים לחצאים, מפלטים וקוצצים את הלימון.
  • 2. מוסיפים את הטופו, מתבלים בשמן זית וזעתר ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully