פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרפ מלוח מקמח מלא

      לבלילת הפנקייק הרגילה שלכם מציע השף יוסי שטרית שידרוג בלי הרבה מאמץ- קרפ מלוח מקמח מלא עם פטריות ופלמידה מעושנת, שמעניקה לו טוויסט מיוחד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • חומרים
      • לבלילה
      • 300 גרם קמח מלא
      • 3 ביצים
      • כף סוכר
      • 300 מ"ל חלב
      • 30 גרם חמאה מומסת
      • למרכיבי הסלט
      • חופן פלמידה מעושנת חתוכה לקוביות
      • 3 כפות קוביות עגבניות טריות
      • 1/2 בצל סגול פרוס
      • 3 כפות עירית קצוצה
      • 3 כפות פטריות שימג'י נקיות
      • 2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
      • 1/2 חופן נבטים סיניים
      • מלח
      • פלפל
      • גבינת לאבנה/שמנת
      • לקישוט:
      • נבטי אפונה סגולים

      אופן ההכנה

      • אופן ההכנה:
      • 1. מערבבים את כל החומרים לכדי בלילה הומוגנית וסמיכה. נותנים לה לנוח כשעתיים-שלוש עד שמתקבל טעם חמצמץ (לא חובה).
      • 2. מחממים מחבת טפלון ומוסיפים שמן קנולה. יוצקים למחבת מצקת גדושה של התערובת. מנמיכים את הלהבה ומיד מוסיפים פלמידה מעושנת חתוכה לקוביות, עגבניות טריות, נבטים, פטריות שימג'י, עירית קצוצה, בצל פרוס.
      • 3. מגבירים את הלהבה, מתבלים במלח ופלפל. כשהמסה מתייבשת בצדדים רואים שאין שום דביקות הקרפ מוכן.
      • 4. בצלחת ההגשה מורחים גבינת לאבנה, או גבינה שמנת על הדפנות. מניחים מעל לגבינה את הקרפ, ומקשטים בנבטים סגולים. אוכלים מיד.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -