- אופן ההכנה:
- 1. מערבבים את כל החומרים לכדי בלילה הומוגנית וסמיכה. נותנים לה לנוח כשעתיים-שלוש עד שמתקבל טעם חמצמץ (לא חובה).
-
- 2. מחממים מחבת טפלון ומוסיפים שמן קנולה. יוצקים למחבת מצקת גדושה של התערובת. מנמיכים את הלהבה ומיד מוסיפים פלמידה מעושנת חתוכה לקוביות, עגבניות טריות, נבטים, פטריות שימג'י, עירית קצוצה, בצל פרוס.
-
- 3. מגבירים את הלהבה, מתבלים במלח ופלפל. כשהמסה מתייבשת בצדדים רואים שאין שום דביקות הקרפ מוכן.
-
- 4. בצלחת ההגשה מורחים גבינת לאבנה, או גבינה שמנת על הדפנות. מניחים מעל לגבינה את הקרפ, ומקשטים בנבטים סגולים. אוכלים מיד.