מתכונים חמים

קרפ מלוח מקמח מלא

לבלילת הפנקייק הרגילה שלכם מציע השף יוסי שטרית שידרוג בלי הרבה מאמץ- קרפ מלוח מקמח מלא עם פטריות ופלמידה מעושנת, שמעניקה לו טוויסט מיוחד

מתכון מאת: יוסי שטרית ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים
  • לבלילה
  • 300 גרם קמח מלא
  • 3 ביצים
  • כף סוכר
  • 300 מ"ל חלב
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • למרכיבי הסלט
  • חופן פלמידה מעושנת חתוכה לקוביות
  • 3 כפות קוביות עגבניות טריות
  • 1/2 בצל סגול פרוס
  • 3 כפות עירית קצוצה
  • 3 כפות פטריות שימג'י נקיות
  • 2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
  • 1/2 חופן נבטים סיניים
  • מלח
  • פלפל
  • גבינת לאבנה/שמנת
  • לקישוט:
  • נבטי אפונה סגולים

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מערבבים את כל החומרים לכדי בלילה הומוגנית וסמיכה. נותנים לה לנוח כשעתיים-שלוש עד שמתקבל טעם חמצמץ (לא חובה).
  • 2. מחממים מחבת טפלון ומוסיפים שמן קנולה. יוצקים למחבת מצקת גדושה של התערובת. מנמיכים את הלהבה ומיד מוסיפים פלמידה מעושנת חתוכה לקוביות, עגבניות טריות, נבטים, פטריות שימג'י, עירית קצוצה, בצל פרוס.
  • 3. מגבירים את הלהבה, מתבלים במלח ופלפל. כשהמסה מתייבשת בצדדים רואים שאין שום דביקות הקרפ מוכן.
  • 4. בצלחת ההגשה מורחים גבינת לאבנה, או גבינה שמנת על הדפנות. מניחים מעל לגבינה את הקרפ, ומקשטים בנבטים סגולים. אוכלים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully