קרפ מלוח מקמח מלא

לבלילת הפנקייק הרגילה שלכם מציע השף יוסי שטרית שידרוג בלי הרבה מאמץ- קרפ מלוח מקמח מלא עם פטריות ופלמידה מעושנת, שמעניקה לו טוויסט מיוחד

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • חומרים
  • לבלילה
  • 300 גרם קמח מלא
  • 3 ביצים
  • כף סוכר
  • 300 מ"ל חלב
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • למרכיבי הסלט
  • חופן פלמידה מעושנת חתוכה לקוביות
  • 3 כפות קוביות עגבניות טריות
  • 1/2 בצל סגול פרוס
  • 3 כפות עירית קצוצה
  • 3 כפות פטריות שימג'י נקיות
  • 2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
  • 1/2 חופן נבטים סיניים
  • מלח
  • פלפל
  • גבינת לאבנה/שמנת
  • לקישוט:
  • נבטי אפונה סגולים

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מערבבים את כל החומרים לכדי בלילה הומוגנית וסמיכה. נותנים לה לנוח כשעתיים-שלוש עד שמתקבל טעם חמצמץ (לא חובה).
  • 2. מחממים מחבת טפלון ומוסיפים שמן קנולה. יוצקים למחבת מצקת גדושה של התערובת. מנמיכים את הלהבה ומיד מוסיפים פלמידה מעושנת חתוכה לקוביות, עגבניות טריות, נבטים, פטריות שימג'י, עירית קצוצה, בצל פרוס.
  • 3. מגבירים את הלהבה, מתבלים במלח ופלפל. כשהמסה מתייבשת בצדדים רואים שאין שום דביקות הקרפ מוכן.
  • 4. בצלחת ההגשה מורחים גבינת לאבנה, או גבינה שמנת על הדפנות. מניחים מעל לגבינה את הקרפ, ומקשטים בנבטים סגולים. אוכלים מיד.
  • קרפ עוגת גבינה

  • ג'יאן בינג - קרפ מלוח

  • מקלובה פתיתים

  • לביבות פירה וכמהין

  • אורז מוקפץ (קאו-פאד)

  • לביבות זוקיני, שקדים ונענע

  • תפוחי אדמה בזעתר

  • סלט ברוקולי וגרגירי חומוס ברוטב טחינה

  • סלט כרובית צלויה ושעועית מש

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • קדירת ירקות ופריקי

  • לביבות ירק

  • כרוב ממולא בסגנון חאלבי

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully