- 1. מערבבים את חומרי הגלם של הבצק בקערה עד שמתקבלת תערובת קרמית.
-
- 2. משמנים מחבת גדולה ושטוחה, מחממים לחום בינוני ושופכים את התערובת באופן שווה ליצירת קרפ גדול (או בפעמיים במחבת ביתית).
-
- 3. לאחר כ- 2 דקות, כאשר הקרפ מוצק מספיק, מוסיפים מעליו ביצה, מפזרים באופן שווה לכל הכיוונים וממתינים כדקה נוספת.
-
- 4. מפזרים מעל בצל ירוק, נבטים, מלפפון וכוסברה ומקפלים לחצי. (כלפי מעלה)
-
- 5. מורחים ממרח שעועית שחורה ומעט רוטב צ'ילי על הקרפ המקופל. מפזרים את נתחי העוף או מניחים שני חצאי נקניקיה.
-
- 6. מניחים 2 קרקרים במרכז, משאירים רווח קטן ביניהם, מרווח מעליהם ומתחתם.
-
- 7. מקפלים את חלקו התחתון של הקרפ מעל הקרקרים ואז את חלקו העליון (נוצר מלבן מאורך) את התוצר מקפלים לחצי בדיוק במרכז. מגישים חם.