- 1. מערבבים בקערה ביצים, קמח, מלח, סוכר, אבקת אפייה ומיץ לימון.
- 2. מוסיפים מים רותחים וטורפים מהר בעזרת מטרפה.
- 3. מוסיפים חלב ומערבבים ליצירת תערובת סמיכה. מוסיפים שמן ומערבבים מעט.
- 4. מוזגים בעזרת מצקת את תערובת הבליני למחבת נון סטיק חמה, ללא שמן, לאחר כדקה הופכים. כששני הצדדים זהובים דיים מעבירים לצלחת. ממשיכים כך עם שאר התערובת.
- 5. מורחים כל בליני בקרם השמנת ומניחים חתיכת סלמון או כפית איקרא גדושה. מגלגלים ומאחסנים במקרר ל2-3 שעות.
- 6. מוציאים את גלילי הסלמון מהמקרר. חותכים בצורה אלכסונית ומניחים בצלחת. מקשטים עם שמיר.