- 1. מבשלים את האורז: יוצקים מים ואורז ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ל 18 דקות ומכבים, משאירים את הסיר סגור ל- 15 דקות נוספות.
-
- 2. בקערה קטנה מערבבים חומץ סוכר ומלח להמסה.
- מוצאים את האורז מהסיר לקערה רחבה ושטוחה ומערבבים יחד עם הרוטב בכף עץ בתנועות חיתוך אופקיות (תנועת עטיפה וקיפול של קצף לבלילה של עוגה). מניחים ל-2 דקות מקפלים שוב, מניחים ושוב מקפלים.שומרים בכלי מכוסה.
-
- 2. מכינים את הסלמון: מערבבים יחד סלמון, מיונז, סויה וצ'ילי חריף לתערובת אחידה טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
-
- 3. סלט המלפפונים: מערבבים את חומרי הסלט טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
-
- 4. מרכיבים: בקערה שקופה או כוסות זכוכית אישיות מניחים שכבת אורז ומעליה את הסלמון וסלט המלפפונים. אפשר גם להגיש את המרכיבים זה לצד זה על צלחת הגשה גדולה וכל אחד מרכיב לעצמו.