סלט רוג'אק

זה לא עוד סלט: משה בדישי מגיש לכם סלט רוג'אק קליל להכנה, חריף חמוץ ופופולארי מאוד במטבח המלזי והאנדונזי עשוי פירות, ירקות ושרימפס.

מתכון מאת: משה בדישי, מערכת וואלה!
מנות שמן בוטנים. אפיק גבאי
מנות שמן בוטנים

מצרכים

  • 2 מלפפונים חצויים ופרוסים דק
  • 1/2 כוס אננס קוביות
  • 1/2 כוס קוביות בטטה מבושלות
  • 1 קרמבולה או תפוח גרנד סמית(ירוק) חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 תאנים חתוכים לקוביות
  • כף ג'ינג'ר חתוך לרצועות דקות
  • 8 יחידות שרימפס/ חזה עוף חלוט במים וחתוך לרצועות
  • רוטב לסלט:
  • 3 פלפל צ'ילי אדום ללא זרעים
  • 2 כפות סוכר
  • מיץ מ2-3 לימונים
  • 2 כפות משחת שרימפס
  • חצי כוס שמן בוטנים

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר למשחה ולהוסיף שמן בוטנים בזילוף איטי.
  • 2. בקערה מרכזים את מרכיבי הסלט ומתבלים ברוטב ממש לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully