פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סשימי בשמן בוטנים ורליש מלון

      משה בדישי עם מנה מקורית מאוד, צבעונית מאוד, ובעיקר טעימה מאוד, כזו שמשלבת דגים, פירות וירקות עם נגיעה של שמן בוטנים חם ומענג.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנות שמן בוטנים (אפיק גבאי)
      מנות שמן בוטנים (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • למנה זוגית:
      • לדג:
      • פילה דג ללא עור וללא עצמות במשקל של 140 גרם
      • לרליש:
      • חצי כוס מלון חתוך לקוביות
      • 2 כפות בצל סגול קצוץ
      • כפית ג'ינג'ר קצוץ
      • 2 יחידות ליצ'י חתוך לרבעים
      • כפית נענע קצוצה
      • כפית כוסברה קצוצה
      • 1 מלפפון חתוך לקוביות
      • לרוטב רליש:
      • 4 כפות סויה
      • כף שמן בוטנים
      • כף רוטב דגים
      • כפית סוכר
      • לצריבה:
      • 8 כפות שמן בוטנים

      אופן ההכנה

      • 1. מתקינים את הרוטב: לערבב הכל יחד עד המסת הסוכר.
      • מערבבים היטב את חומרי הרליש יחד עם הרוטב.
      • 2. מסדרים את פרוסות הדג בצלחת בצורה אנכית, מחממים את שמן הבוטנים לחום גבוה (עד שיוצא ממנו עשן), ומזלפים מעל פרוסות הדג מספר כפות בכל צלחת.
      • 3. מסדרים את הרליש במאונך על כל פרוסות הדג ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -