וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סשימי בשמן בוטנים ורליש מלון

משה בדישי עם מנה מקורית מאוד, צבעונית מאוד, ובעיקר טעימה מאוד, כזו שמשלבת דגים, פירות וירקות עם נגיעה של שמן בוטנים חם ומענג.

מתכון מאת: משה בדישי, מערכת וואלה

מנות שמן בוטנים. אפיק גבאי
מנות שמן בוטנים

מצרכים למתכון

  • למנה זוגית:
  • לדג:
  • פילה דג ללא עור וללא עצמות במשקל של 140 גרם
  • לרליש:
  • חצי כוס מלון חתוך לקוביות
  • 2 כפות בצל סגול קצוץ
  • כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 2 יחידות ליצ'י חתוך לרבעים
  • כפית נענע קצוצה
  • כפית כוסברה קצוצה
  • 1 מלפפון חתוך לקוביות
  • לרוטב רליש:
  • 4 כפות סויה
  • כף שמן בוטנים
  • כף רוטב דגים
  • כפית סוכר
  • לצריבה:
  • 8 כפות שמן בוטנים

אופן ההכנה

  • 1. מתקינים את הרוטב: לערבב הכל יחד עד המסת הסוכר.
  • מערבבים היטב את חומרי הרליש יחד עם הרוטב.
  • 2. מסדרים את פרוסות הדג בצלחת בצורה אנכית, מחממים את שמן הבוטנים לחום גבוה (עד שיוצא ממנו עשן), ומזלפים מעל פרוסות הדג מספר כפות בכל צלחת.
  • 3. מסדרים את הרליש במאונך על כל פרוסות הדג ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully