פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט טאבולה עם דג נא

      השילוב בין קוביות דג נאות וסלט טאבולה פשוט מתבקש. שתי מנות מרעננות שאוהבות מאוד שמן זית ואת חמיצותו של הלימון. ק הקפידו לעבוד עם חומרי גלם טריים ולהגיש מיד, כי את הדג הנא צריך לאכול סמוך למועד ההכנה

      2 מדרגים / 3.48 כוכבים

      סלט טבולה (דנה מאירזון)
      סלט טבולה (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • כמות: 2-4 סועדים
      • 2 פילה דניס (או כל דגם ים טרי אחר שאוהבים) ללא עור
      • 1 כוס בורגול דק
      • 2 מלפפונים
      • צרור פטרוזיליה
      • צרור נענע
      • צרור בצלי ירוק
      • מיץ לימון
      • שמן זית
      • מלח
      • להגשה:
      • שמנת חמוצה
      • 2 עגבניות קצוצות
      • פלפל חריף פרוס

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים את הבורגול, מניחים בקערה ומכסים במים חמים. משרים כחצי שעה ומסננים.
      • 2. חותכים את פילה הדג הטרי לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
      • 3. קוצצים את המלפפונים, הפטרוזיליה, הנענע, והבצל הירוק ומערבבים יחד עם הבורגול וקוביות הדג הנא.
      • 4. מתבלים במלח, שמן זית ולימון בנדיבות.
      • 5. עורמים את הטאבולה דג על צלחות אישיות ומגישים לצד כף שמנת חמוצה ומעליה את העגבניות הקצוצות ופרוסות הפלפל החריף.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -