מתכונים חמים

סלט טאבולה עם דג נא

השילוב בין קוביות דג נאות וסלט טאבולה פשוט מתבקש. שתי מנות מרעננות שאוהבות מאוד שמן זית ואת חמיצותו של הלימון. ק הקפידו לעבוד עם חומרי גלם טריים ולהגיש מיד, כי את הדג הנא צריך לאכול סמוך למועד ההכנה

מתכון מאת: אבי ביטון
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט טבולה

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: 2-4 סועדים
  • 2 פילה דניס (או כל דגם ים טרי אחר שאוהבים) ללא עור
  • 1 כוס בורגול דק
  • 2 מלפפונים
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע
  • צרור בצלי ירוק
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח
  • להגשה:
  • שמנת חמוצה
  • 2 עגבניות קצוצות
  • פלפל חריף פרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הבורגול, מניחים בקערה ומכסים במים חמים. משרים כחצי שעה ומסננים.
  • 2. חותכים את פילה הדג הטרי לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
  • 3. קוצצים את המלפפונים, הפטרוזיליה, הנענע, והבצל הירוק ומערבבים יחד עם הבורגול וקוביות הדג הנא.
  • 4. מתבלים במלח, שמן זית ולימון בנדיבות.
  • 5. עורמים את הטאבולה דג על צלחות אישיות ומגישים לצד כף שמנת חמוצה ומעליה את העגבניות הקצוצות ופרוסות הפלפל החריף.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully