וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה ברימונים וקלמנטינה

דניאל זך, שף מסעדת "כרמלה בנחלה" שבתל אביב עם מנה ראשונה מלכותית של סביצ'ה שמקבלת חמיצות מבורכת מפרחי קלמנטינה ורימונים.

מתכון מאת: דניאל זך, מערכת וואלה

סביצ'ה לוקוס ברימונים וקלמנטינה. נמרוד סונדרס
סביצ'ה לוקוס ברימונים וקלמנטינה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 500 גרם פילה דג לוקוס (או פרידה או אינטיאס), ללא העור
  • 3/4 כוס גרגירי רימונים טריים
  • 3/4 כוס פלחי קלמנטינה
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי, פרוס לטבעות דקיקות
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית משובח
  • 4 כפות כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה, למי שלא אוהב)
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדג בסכין חדה מאוד לפרוסות דקות ככל האפשר, כשהסכין בשיפוע. אפשר לרדד קצת את הפרוסות, בעזרת תחתית של כוס, למשל, אבל בעדינות. המטרה היא להגיע לפרוסות בעובי 5-3 מ"מ. מסדרים את הפרוסות על 6 צלחות אישיות (או על צלחת גדולה).
  • 2. לפני ההגשה מערבבים היטב בקערה את שאר המרכיבים פרט למלח. מניחים את התערובת ואת הרוטב שנוצר על פרוסות הדג בצורה אחידה. זורים מלח ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully