סביצ'ה ברימונים וקלמנטינה

דניאל זך, שף מסעדת "כרמלה בנחלה" שבתל אביב עם מנה ראשונה מלכותית של סביצ'ה שמקבלת חמיצות מבורכת מפרחי קלמנטינה ורימונים.

מתכון מאת: דניאל זך, מערכת וואלה!
סביצ'ה לוקוס ברימונים וקלמנטינה. נמרוד סונדרס
סביצ'ה לוקוס ברימונים וקלמנטינה

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 500 גרם פילה דג לוקוס (או פרידה או אינטיאס), ללא העור
  • 3/4 כוס גרגירי רימונים טריים
  • 3/4 כוס פלחי קלמנטינה
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי, פרוס לטבעות דקיקות
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית משובח
  • 4 כפות כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה, למי שלא אוהב)
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדג בסכין חדה מאוד לפרוסות דקות ככל האפשר, כשהסכין בשיפוע. אפשר לרדד קצת את הפרוסות, בעזרת תחתית של כוס, למשל, אבל בעדינות. המטרה היא להגיע לפרוסות בעובי 5-3 מ"מ. מסדרים את הפרוסות על 6 צלחות אישיות (או על צלחת גדולה).
  • 2. לפני ההגשה מערבבים היטב בקערה את שאר המרכיבים פרט למלח. מניחים את התערובת ואת הרוטב שנוצר על פרוסות הדג בצורה אחידה. זורים מלח ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully