מתכונים חמים

קרפצ?יו אינטיאס עם שומר

מנה יפהפיה של השף עמוס שיאון, שכולה צבעים מתפרצים, וניגודי טעמים: טעמו המובחן של האינטיאס משתלב נהדר עם גרגר הנחלים, בעוד החמיצות של תפוז הדם מתאימה היטב לשומר.

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום: עידו שחם עריכה אמיר קוטיגרו בימוי: גיא גורן)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 סועדים:
  • 100 גרם פילה אינטיאס פרוס
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1 תפוז דם מחולק לפילטים
  • צרור גרגר נחלים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 שומר פרוס דק
  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס
  • מלח (על פי הטעם)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את פרוסות הדג על צלחת הגשה. ממליחים מעט.
  • 2. מסדרים על הדג גרגר נחלים, שומר,פילטים של תפוז ופרוסות של פלפל חריף.
  • 3. יוצקים שמן זית ומיץ לימון ומגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully