קרפצ?יו אינטיאס עם שומר

מנה יפהפיה של השף עמוס שיאון, שכולה צבעים מתפרצים, וניגודי טעמים: טעמו המובחן של האינטיאס משתלב נהדר עם גרגר הנחלים, בעוד החמיצות של תפוז הדם מתאימה היטב לשומר.

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: עידו שחם עריכה אמיר קוטיגרו בימוי: גיא גורן)

מצרכים

  • ל-2 סועדים:
  • 100 גרם פילה אינטיאס פרוס
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1 תפוז דם מחולק לפילטים
  • צרור גרגר נחלים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 שומר פרוס דק
  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס
  • מלח (על פי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את פרוסות הדג על צלחת הגשה. ממליחים מעט.
  • 2. מסדרים על הדג גרגר נחלים, שומר,פילטים של תפוז ופרוסות של פלפל חריף.
  • 3. יוצקים שמן זית ומיץ לימון ומגישים מיד.
  • מתכון לסביצ'ה אינטיאס מהיר

  • סביצ'ה דג ים

  • סביצ'ה ילוטייל

  • סביצ'ה אינטיאס

  • קציצות דגים הולנדיות

  • סלט ניסואז אביבי

  • לביבות שרימפס ותירס

  • גספאצ'ו אנדלוסי עם שרימפס

  • פסטיצ'יו תוניסאי

  • ספרינג רול ממולא בסלמון

  • בויאבז מסורתי

  • סשימי אינטיאס וקרם תפוחי עץ

  • סלט מטיאס שבדי

  • פתיתים עם מרק דגים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully