קרפצ?יו אינטיאס עם שומר
מנה יפהפיה של השף עמוס שיאון, שכולה צבעים מתפרצים, וניגודי טעמים: טעמו המובחן של האינטיאס משתלב נהדר עם גרגר הנחלים, בעוד החמיצות של תפוז הדם מתאימה היטב לשומר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 סועדים:
- 100 גרם פילה אינטיאס פרוס
- מיץ מ-1/2 לימון
- 1 תפוז דם מחולק לפילטים
- צרור גרגר נחלים
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 שומר פרוס דק
- 1 פלפל ירוק חריף פרוס
- מלח (על פי הטעם)
אופן ההכנה
- 1. מסדרים את פרוסות הדג על צלחת הגשה. ממליחים מעט.
- 2. מסדרים על הדג גרגר נחלים, שומר,פילטים של תפוז ופרוסות של פלפל חריף.
- 3. יוצקים שמן זית ומיץ לימון ומגישים מיד.