וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו דג ים

אין מסוגגנן יותר מהמנה העדינה הזו, ואין יותר פשוט מלהכין אותה, גם בבית. מיכאל גרטופסקי מראה כיצד להכין בתוך כמה דקות קרפצ'יו דג טרי מהים התיכון בתיבול עדין.

מתכון מאת: מיכאל גרטופסקי, מערכת וואלה

נשנושים איטלקיים של צ'יקטי. צילום:
אפיק גבאי,
נשנושים איטלקיים של צ'יקטי/צילום: אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • 50–70 גרם של דג לבן (רק דגה טריה מהים התיכון), עדיפות ללוקוס מבחינת הבשרניות שלו, או אינטיאס
  • 4 עלי בזיליקום
  • 5-6 עלי אורגנו טרי
  • 3 פרוסות פלפל צ'ילי אדום חריף
  • חופן צנוברים קלויים
  • חופן חצאי פיסטוקים קלויים
  • עגבניית שרי
  • מיץ ליים מחצי ליים/לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מפלטים חתיכות דקות מהדג. מסדרים על צלחת, ומשטחים לצורת קרפצ'יו בעדינות.
  • 2. מעל הקרפצ'יו מפזרים מעט מכל דבר: עלי בזיליקום, אורגנו טרי,פרוסות צ'ילי אדום חריף, צנוברים, חצאי פיסטוקים.
  • 3. סוחטים מעל עגבניית שרי אחת, קצת מיץ ליים טרי, קצת שמן זית, קצת מלח אטלנטי גס, וקצת פלפל שחור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully